Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aykan Utku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,196

Aykan Utku

Yeni Üye
Yer
İstanbul Kağıthane
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım alalı 2ay oldu aracım 4.2 motor üzerinde headers var ama ben yeni olduğum için pek bir bilgim yok araca LPG takılacak buna göre seçimim ne olmalıdır

Etiketler
Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir

Ben brc diyorum. Headers i nerden temin ettiniz. Veya fiyatları ne aralikta acaba

HTC Desire X dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Headers arabayı aldığımda üzerinde mevcuttu ama yanlış hatırlamıyorsam karsıda yaman jeepte 1500 tl demişlerdi diye hatırlıyorum

Arabam budur

altAinsZRI3T2_-Bi1obTE0jVCX8fwL6l3Tibq90qJhSz6e.jpg

Lovato da eklenebilir.
Önemli olan Lpg nin montajı ve BLOS denen lpg ile kullanılan bir parça var onu araştırmanızı öneririm :smiley:

kalitesini ispatlamış markalar kesinlikle mevcut, ancak LPG konusunda en önemli faktörün usta olduğunu düşünüyorum ve defalarca tecrübe ettim. en kaliteli sistem usta sıfatını haketmeyenin elinde montaj olduktan sonra ne kıymeti var ???

Maslak oto sanayide bir usta ile konuştuk brc marka LPG için.usta dediğiniz gibi önemli zaten ustamızda daha önce çokça cjlere LPG takmış bir sorun olmaz dedi bekleyip gorucez yardımcı olan herkese teşekkürler

1-brc 2-omvl cjde şaşmayın derim , lpg regülatörü verim alabilmek için 140kw olmalı

Araca LPG takıldı beklediğimin aksine araçta çekiş kaybı yasanmadı pek yardımcı olan herkese tesekkurler.ayrıca bir sorum daha olacak cj serilerinde neden en az tercih edilen kasa 6 kasası

şanzımanı sr4 denilen 4 ileri asfalt tipidir zorlamaya gelmez sık sık arıza verir , ayna mahrutileri 43/14 olduğu için süratlidir büyük lastiği taşımaz taşısada zorlanır ve rampalarda verimsizdir ama sonradan değiştirilerek sorun ortadan kalkabilir benim şahsi fikrim bu cj5 im olmasına rağmen en fazla cj7 ve cj6 modelini seviyorum

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Cidden aklıma takılan bir konuydu cj6 almakla hata mı yaptım diye de düşünmeye başlamıştım. Ama benim için en doğru tercihi yapmışım anlaşılan araba çok arazi görmeyecek genelde asfaltta kullanılacak benden önceki sahibi araba da eklemeler yapmış zaten üzerinde mudzilla lastikler var 35lik neyse umarım boyadan çıkarda yollardan resmimizi koyabiliriz buralara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR