Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım alalı 2ay oldu aracım 4.2 motor üzerinde headers var ama ben yeni olduğum için pek bir bilgim yok araca LPG takılacak buna göre seçimim ne olmalıdır
Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir
kalitesini ispatlamış markalar kesinlikle mevcut, ancak LPG konusunda en önemli faktörün usta olduğunu düşünüyorum ve defalarca tecrübe ettim. en kaliteli sistem usta sıfatını haketmeyenin elinde montaj olduktan sonra ne kıymeti var ???
Maslak oto sanayide bir usta ile konuştuk brc marka LPG için.usta dediğiniz gibi önemli zaten ustamızda daha önce çokça cjlere LPG takmış bir sorun olmaz dedi bekleyip gorucez yardımcı olan herkese teşekkürler
Araca LPG takıldı beklediğimin aksine araçta çekiş kaybı yasanmadı pek yardımcı olan herkese tesekkurler.ayrıca bir sorum daha olacak cj serilerinde neden en az tercih edilen kasa 6 kasası
şanzımanı sr4 denilen 4 ileri asfalt tipidir zorlamaya gelmez sık sık arıza verir , ayna mahrutileri 43/14 olduğu için süratlidir büyük lastiği taşımaz taşısada zorlanır ve rampalarda verimsizdir ama sonradan değiştirilerek sorun ortadan kalkabilir benim şahsi fikrim bu cj5 im olmasına rağmen en fazla cj7 ve cj6 modelini seviyorum
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Cidden aklıma takılan bir konuydu cj6 almakla hata mı yaptım diye de düşünmeye başlamıştım. Ama benim için en doğru tercihi yapmışım anlaşılan araba çok arazi görmeyecek genelde asfaltta kullanılacak benden önceki sahibi araba da eklemeler yapmış zaten üzerinde mudzilla lastikler var 35lik neyse umarım boyadan çıkarda yollardan resmimizi koyabiliriz buralara