Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,702

chala

Kamp III
Yer
Şimdilik Ankara
Yaklaşık 18000 TL tutuyor, bende 5000 TL civarı var, 13000 TL açığım var, 65 tane forum üyesi 200 TL koysa parayı topluyorum, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ;D

Saygılar, hörmetler...

Etiketler
Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

chala' Alıntı:
Yaklaşık 18000 TL tutuyor, bende 5000 TL civarı var, 13000 TL açığım var, 65 tane forum üyesi 200 TL koysa parayı topluyorum, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ;D

Saygılar, hörmetler...

güzel fikir :smiley:

herkese yardım ediyoruz,sanada yardım ederdik ama seninki baya bi maliyetli. ama söz, 64 kişiden topla, 65. kişi ben olacağım ;D ;D

çok iyi..

çağrı merkezinde çalışıyorum, günde 400 kişiyle konuşup asgari ücret maaş alıyorum. cj almak için yardım edenim olmadığından 3.000-4.000 olmak üzere 2 tane kredi kullandım 1 senedir bunları öderken 300 lirayla yaşıyorum. aldığım cj 10.000 TL idi. kalan 3.000'i tamamlamak için çelik motors'da akşam 10dan gece 2ye kadar kamyonlara akü taşıdım, bi akünün kapağı açılıp asidi ayağımı yaktı, izi durur.

demem o ki, emeksiz yemek olmaz :smiley:

bugraercan' Alıntı:
çağrı merkezinde çalışıyorum, günde 400 kişiyle konuşup asgari ücret maaş alıyorum. cj almak için yardım edenim olmadığından 3.000-4.000 olmak üzere 2 tane kredi kullandım 1 senedir bunları öderken 300 lirayla yaşıyorum. aldığım cj 10.000 TL idi. kalan 3.000'i tamamlamak için çelik motors'da akşam 10dan gece 2ye kadar kamyonlara akü taşıdım, bi akünün kapağı açılıp asidi ayağımı yaktı, izi durur.

beğendim :smiley: :smiley:

saygılar

bugraercan' Alıntı:

Katılıyorum...

sülalenden 65 kişi bulmanın daha kolay olduğunu düşünüyorum :D her ay birine ödersin

cj aşkına...sıranızı bekleyeceksiniz çağla...

Antalyada çalışıyorum restaurantta yaz sonu yurtdısına yerleşecegim ve biriktirmiş oldugum tüm parayı Dağların Fatihi Şehirlerin efendisine yatırdım :smiley:) Ne yapalım hastalık işte :smiley: ha unutmadan yaş 24 arabamda benden 11 yaş büyük bana abilik yapıp yol gösteriyor :smiley:

550277_322415594489587_100001634462450_991733_804069108_n.jpg

yaptığı espiriyi açıklamak zorunda kalmak insana acı veriyor ve bu acıya katlanmak kaderde varmış demek :

konuyu açtığım dönemde bu bölümde üst üste '' cj alacağım, yardım '' diye özetlenebilecek birçok konu açılmıştı. konuya girip okuduğunuz zaman benzini çok mu harcar , şanzımanı nasıldır, kaç model almalıyım, asfaltta iyi midir, bu aracı tanıyor musunuz ile başlayıp devam eden bir çok soru soruluyordu. ama hepsinin ortak özelliği konu başlığının cj alacağım, yardım edin diye başlamasıydı.

ben de başlığı aynı, içeriği başka bir konu açtım, güldük eğlendik... ama konuyu ciddiye alan arkadaşlar adam başına düşen katılım paylarını hala ödeyebilirler .

Bolu eski ofroad başkanı İrfan abinin CJ si ini Aladağ da kullanmıştım güzel ve yapılı araç hayırlı olsun

ofrood' Alıntı:
Bolu eski ofroad başkanı İrfan abinin CJ si ini Aladağ da kullanmıştım güzel ve yapılı araç hayırlı olsun

Cümleyi düzelteyim.
İrfan abinin eski aracı. Yenisi Disko.
İrfan abi halen başkan. Eski baskan değil yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri