Yeni Aldığım Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet ali esmer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,203

mehmet ali esmer

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır forumda olamadım.Yeni aldığım 1998 model İspanyol marka vitara ile tekrar sitemize dönüş yaptım.Aracın 3.sahibiyim.161000 km.orjinal.Her iki eski sahibide şehir içinde kullanmış,bi zat kendim araştırdım.Alt takımda çizik yok.1998 den bu yana arazi fites i kullanılmamış.Bu yüzden otomatik olan porya kilitleri plastik aksamını yıllarca sürtünmeden dolayı yemiş.tahminimce.Ustamla söküp bizzat baktık.Plastik aksamını yapan yada temin edebilecek yada tamir edebilecek arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim.Tavan çıtalarını da ayrıca bulamadım.Hangi arabanın tavan çıtası oluyor onuda bilemiyorum.Araba şehir içi kullanıldığından dolayı ufak tefek çizikler mevcut.E haliyle normal diyorum.6 ay önce atiker lpg takılmış.Lastikler yeni alınmış.Yorumlarınızı ve yardımlarınızı benden eksik etmeyin.Saygılar...

image hosting sites

image sharing

picture upload

free image hosting

free image hosting

upload

upload

Etiketler
Ynt: Yeni Aldığım Vitara

iyi günlerde kullanın bol doğa gezileri diliyorum ,araç güzel temizbir araç araçta temiz bakımlı olunca viteranın zevkide başka olur .

bekirgümüş' Alıntı:
iyi günlerde kullanın bol doğa gezileri diliyorum ,araç güzel temizbir araç araçta temiz bakımlı olunca viteranın zevkide başka olur .

Teşekkür ederim Bekir bey ilginizden dolayı...

Ankarada Yurttel diye bir firma var. Yıllar önce vitaralara göre yapmış. Alüminyum dökümden imal edilmiş.
Sanırım 140 TL ye 2 tanesini kargo yaparlar. 0 312 278 41 51. Satışını hala yapıyorlar.
Montajı dyson siyah sağlam silikonla yapılıyor. 3 parçadan oluşuyor. Üst barları monte ederkende silikon
kullanınki o kısımlar ses yapmasın. Yaptığıda öyle gıcık bi seski. Torpidodan geliyor sanıyorsunuz ama üst bardan
geliyormuş meğer. Bunuda Ustam çözdü sağolsun.

Hakan555' Alıntı:
Ankarada Yurttel diye bir firma var. Yıllar önce vitaralara göre yapmış. Alüminyum dökümden imal edilmiş.
Sanırım 140 TL ye 2 tanesini kargo yaparlar. 0 312 278 41 51. Satışını hala yapıyorlar.
Montajı dyson siyah sağlam silikonla yapılıyor. 3 parçadan oluşuyor. Üst barları monte ederkende silikon
kullanınki o kısımlar ses yapmasın. Yaptığıda öyle gıcık bi seski. Torpidodan geliyor sanıyorsunuz ama üst bardan
geliyormuş meğer. Bunuda Ustam çözdü sağolsun.

Hakan bey yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..Ben bi arayayım Ankara yı..

Aracınızı güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin inşallah. Ben de bir 2005 model Grand Vitara aldım. Selamlarımla...

Hayırlı olsun arkadaşım. Mavişlerin her zaman farkı oluyo kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle. bendede 98 otomatik olanı var duruşu yetiyo.

TMR_7929.JPG

suzuki team08' Alıntı:
Hayırlı olsun arkadaşım. Mavişlerin her zaman farkı oluyo kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle. bendede 98 otomatik olanı var duruşu yetiyo.

Teşekkür ederim.aynen katılıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR