Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salih yardımcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,860

salih yardımcı

DÜRÜSTLÜK ALTIN GİBİDİR.......
Yer
ANKARA
Merhaba saygıdeğer Gezenbilir ailesi.
Yeni aldığım 2004 Grand Vitara model aracımın ilk arazi deneyimi ve resmi.
Saygılarımla.

IMG_0031.JPG

Etiketler

Ynt: Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Teşekkür ederim değerli dostlar.
İnşallah kazasız belasız kulanırız ama şimdiden bayramda bir köpeğe çarptım gece yarısı ve kapının önünde arabayı çizdiler malesef.
Ne diyelim Allah daha beterinden korusun.
Kışa doğru Lastik,Bagaj vs işlemleri yapmayı planlıyorum.
saygılarımla.

Salih Bey Merhaba,

Yeni aracınız hayırlı olsun.. oldukça temiz ve sorunsuz görünüyor.. ufak-tefek kazalar hepimizin başına gelebiliyor.. servet düşmanları ya da rahatsız tipler maalesef araçları çizmekten büyük haz alıyorlar.. gönlünüzce ve kazasız-belasız nice gezilere.. selamlar..

Hayirli olsun,ciziklere uzulmeyin arazide zaten bir suru oluyor.
Soranlara calilara surtundu dersiniz.Ne de olsa arazi arabasi.

Salih Bey Merhaba,

Yeni aracınız hayırlı olsun.. oldukça temiz ve sorunsuz görünüyor.. ufak-tefek kazalar hepimizin başına gelebiliyor.. servet düşmanları ya da rahatsız tipler maalesef araçları çizmekten büyük haz alıyorlar.. gönlünüzce ve kazasız-belasız nice gezilere.. selamlar..

Teşekkür ederim Mahmut bey,
İlgi ve alakanız için.
Değerli dostlar tanışmamamıza rağmen bir mesajla beni aracıyla deneme sürüşüne çıkaran ve her türlü sorumu samimiyetle ve dostça yanıtlayan Mahmut beye huzurunuzda teşekkür ederim.
Kaliteli bir insan ve Vitara sevgisi böyle bir dost kazanmamı sağladı.
Mahmut bey inşallah beraber de gezilere çıkarız.
Sevgi ve saygıyla...

Herkese merhaba,selamlar.
Bu kış doğada olabilmek için Suzuki mi hazırlıyorum.
Bugün Şaşmaz da ustama aracı yükselttirdim ve yeni lastikler aldım.
Bakalım beğenecek misiniz?
Saygılarımla.

IMG-20121013-00082.jpg

IMG-20121013-00083.jpg

IMG-20121013-00084.jpg

IMG-20121013-00085.jpg

IMG-20121013-00086.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.