[attachment=1]
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senarist : Grant Nieporte
Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram
IMDb Puanı : 7.6/10 30,203 Oy
Oyuncular
Ben Thomas - Will Smith
Ezra Turner - Woody Harrelson
Ben's Brother - Michael Ealy
Dan - Barry Pepper
Connie Tepos - Elpidia Carrillo
Emily Posa - Rosario Dawson
Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi - yardıma muhtaç olmalarıdır.
Hiçbiri, Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senarist : Grant Nieporte
Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram
IMDb Puanı : 7.6/10 30,203 Oy
Oyuncular
Ben Thomas - Will Smith
Ezra Turner - Woody Harrelson
Ben's Brother - Michael Ealy
Dan - Barry Pepper
Connie Tepos - Elpidia Carrillo
Emily Posa - Rosario Dawson
Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi - yardıma muhtaç olmalarıdır.
Hiçbiri, Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.