KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu botlarıda alınca ayak numaranızdan 1 numara büyükmü alıyosunuz yoksa tam ayak numaranızdamı alıyosunuz. bu botların önünde 2.6 mm güçlendirilmiş termoplastik bombe var diyo büyük gelip lacka olmasın sonra
İlk tecrübelerim: soğuk ile ilgili bir sıkıntı yaşanmıyor, iyi sıcak tutuyor ama hafif buzlu zeminler olsun, asfaltta sertleşmiş kar olsun; basmayacaksın. Elbette basmama şansınız yok. Kayak deneyimi yaşatıyor.
Nihayet Yakupoğlu'ndan bir kişi kendilerine yazdığım emaili cevapladı. Bir dönem üretilen Moraine GTX modellerinde taban üretim hatası varmış. Bana da o denk gelmiş. Kendilerine gönderdiğim takdirde değişim gerçekleşecek ama tabi benim yurtdışından geri gönderip alma sürecim pek kolay olmayacak.
Eğer alacak olursanız bu üretim hatası konusunda bilginiz olsun dedim.
YDS Gore-tex li motosiklet botunu 2 yıldır kullanıyorum. Her türlü hava şartlarında kullandım. Sıcaklığın 30 derece ve üstü derecelerde kullanımı ciddi terletiyor. Ancak 3 ayı çıkartırsak kalan 9 ayda bence iyi iş görüyor.