Yayla Gezisine Davet Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursadgolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,203

Etiketler
Ynt: Yayla Gezisine Davet Duyurusu

arkadaşlar yayla davetindeki yayla evi bir motel veya otel değildir
ücretli dahi kalamassınız
orası misafirler için HANÖNÜ BELEDİYESİ tarafından onarılıp fotografdaki hale getirilimiştir
belediye başkan yardımcısı ve aynı zamanda halkla ilişkiler müdürü olan arkadaşım sayın ERDOĞAN BEY le böyle bir girişime kalktık
amacımız HANÖNÜ ilçemizi azda olsa insanlara tanıtmak
siz sitedeki arkadaşlar haziran veya temmuz gibi bir tarih belirleyerek yola çıkarız
zamanı olmayan arkadaşlar için haftasonuna denk getiririz
kalkmak isteyenlerde bir süre daha kalabilir
söylemekte fayda olduğunu düşünüyorum : kamp malzemelerinizi (çadır v.b) yanınızda bulundurmanız,yaylaya uygun kıyafetler almanız tavsiye edilir
not:gıda maddelerinizi siz temin edeceksiniz

KONUYLA ALAKALI SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ komutanaltar@hotmail.com adresine mail atarak yada 0532 551 16 06 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz

yasarergun' Alıntı:
temmuz sonu olursa beni de konvoya dahil edin ilk gün akşam yemeğini kaç kişi gelirse gelsin ben yapacağım davetlisiniz

sizin vermiş olduğunuz tarihi forumdaki arkadaşlar kabul ederse bizim için bir sorun yok

yemek için şimdiden teşekkür ederim :smiley: kuyu tebabı tercih nedenidir

1)GÜVEN EKŞİOĞLU
2)JEEP34-UĞUR KALAYCI
3)EKO-BURAK AYVAZ
4)A.KADİR
5)CERANUS-ZERRİN YİĞİTER
6)MEZECİ67-ADNAN AKGÜN
7)KEMALS42-KEMAL SARIGÜL
8)YASARERGUN-
9)UĞUR BEY-ANKARA
10)BAHRİ ATALIK
suan için gelebilirim diyen arkadaşların listesi

1)GÜVEN EKŞİOĞLU
2)JEEP34-UĞUR KALAYCI
3)EKO-BURAK AYVAZ
4)A.KADİR
5)CERANUS-ZERRİN YİĞİTER
6)MEZECİ67-ADNAN AKGÜN
7)KEMALS42-KEMAL SARIGÜL
8)YASARERGUN-
9)UĞUR BEY-ANKARA
10)BAHRİ ATALIK
11)UĞUR GÜLMEZ

ama ben yayla evinde kalmam.yaklaşık 4 km uzakta kendi evim var.yayla evinde yer bulamayanlarıda zevkle misafir ederim.

ugurgul' Alıntı:
ama ben yayla evinde kalmam.yaklaşık 4 km uzakta kendi evim var.yayla evinde yer bulamayanlarıda zevkle misafir ederim.

ugurgul' Alıntı:
1)GÜVEN EKŞİOĞLU
2)JEEP34-UĞUR KALAYCI
3)EKO-BURAK AYVAZ
4)A.KADİR
5)CERANUS-ZERRİN YİĞİTER
6)MEZECİ67-ADNAN AKGÜN
7)KEMALS42-KEMAL SARIGÜL
8)YASARERGUN-
9)UĞUR BEY-ANKARA
10)BAHRİ ATALIK
11)UĞUR GÜLMEZ

uğur bey yanlışlıkla sizi listeye eklememiş olabilir gözden kaçmıştır
ama kendiniz kendinizi listeye eklemişsiniz
benim ismim yok demeniz yeterli
ben eklerim sizi
saygılar...

01) GÜVEN EKŞİOĞLU
02) JEEP34-UĞUR KALAYCI
03) EKO-BURAK AYVAZ
04) A.KADİR
05) CERANUS-ZERRİN YİĞİTER
06) MEZECİ67-ADNAN AKGÜN
07) KEMALS42-KEMAL SARIGÜL
08) YASARERGUN-
09) UĞUR BEY-ANKARA
10) BAHRİ ATALIK
11) UĞUR GÜLMEZ

Güncell

listedeki arkadaşlar ve gelmek isteyen diğer arkadaşlar adapazarı sapanca gölü kenarında buluşma gerçekleşecektir
E-6 otoyolunu kullanarak kırkpınar ilçesine gelinip ışıklardan sağa girilip göl kenarında belediyeye ait çesna tipi uçakların pistinin olduğu yerde toplanılacaktır
aynı zamanda karavanlarlada burada buluşma gerçekleştirilecektir 15 temmuz günü HANÖNÜNE hareket edilecektir 16-17 temmuz hanönü yaylalarında olunacaktır
isteyen gruptan evvel 16-17sinde hanönüne gidebilir

not:(ayrıca temmuzun 11inde göl çevresinde toplanma başlayacatır)

01) GÜVEN EKŞİOĞLU
02) JEEP34-UĞUR KALAYCI
03) EKO-BURAK AYVAZ
04) A.KADİR
05) CERANUS-ZERRİN YİĞİTER
06) MEZECİ67-ADNAN AKGÜN
07) KEMALS42-KEMAL SARIGÜL
08) YASARERGUN-
09) UĞUR BEY-ANKARA
10) BAHRİ ATALIK
11) UĞUR GÜLMEZ

Güncell..

EROL ÖZTÜRK 0532 551 16 06

15 temmuzda Istanbuldan yola cikmayi planliyorumm. Bir ihtimal 14 temmuz aksami. Gelisim 15 temmuz olak zorunda kalirsa 15 temmuzda yola cikis saati olarak oglene dogru saatleri planlayabiliriz umarim. Enazindan 10:00 gibi

concrete' Alıntı:
15 temmuzda Istanbuldan yola cikmayi planliyorumm. Bir ihtimal 14 temmuz aksami. Gelisim 15 temmuz olak zorunda kalirsa 15 temmuzda yola cikis saati olarak oglene dogru saatleri planlayabiliriz umarim. Enazindan 10:00 gibi

sabah saatlerinde sapanca gölünde olmanız lazım saaat veremiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR