Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icinden montaj klavuzu cikmadi, ithalatcisini buldum ama henuz irtibat kuramadim. Ilk alinca tahliye deligi var mi diye baktim, yoktu. Mesut Bey ince ventil olabilir degince tekrar baktim. Goremedim ama yan yatirinca kenar cikintisi sayesinde 5 mm bosluk var ve gaz oradan cikar . Koltuk yukseltmeye tirsarim, hem airbagin acisi degisecek, hem de ayni kalite civata bulamam belki. En zayif nokta su an Mesut Bey in dedigi gibi + kutup basi. Sigorta takicam elbet ama direk kutup basina onlem almam gerekecek. Yoksa ani bir frende akuyu altimda patlatabilirim. ( yas aku hele doluysa patlayabilir de bunlar da patlatabilir herhalde)Simdi ithalatcisi ile gorustum, yan yatirma omru azalir dedi. Ben de iade ediyorum. 19 cm yuksekliginde jel veya agm aku aramaya devam [emoji1]
Icinden montaj klavuzu cikmadi, ithalatcisini buldum ama henuz irtibat kuramadim. Ilk alinca tahliye deligi var mi diye baktim, yoktu. Mesut Bey ince ventil olabilir degince tekrar baktim. Goremedim ama yan yatirinca kenar cikintisi sayesinde 5 mm bosluk var ve gaz oradan cikar . Koltuk yukseltmeye tirsarim, hem airbagin acisi degisecek, hem de ayni kalite civata bulamam belki. En zayif nokta su an Mesut Bey in dedigi gibi + kutup basi. Sigorta takicam elbet ama direk kutup basina onlem almam gerekecek. Yoksa ani bir frende akuyu altimda patlatabilirim. ( yas aku hele doluysa patlayabilir de bunlar da patlatabilir herhalde)
Simdi ithalatcisi ile gorustum, yan yatirma omru azalir dedi. Ben de iade ediyorum. 19 cm yuksekliginde jel veya agm aku aramaya devam [emoji1]
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız