Yok hocam yükseltme yapmadım. Şu anda old man emu bakıyorum ve yakın bir süre içerisinde yükseltme yapacağım. Yaklaşık 4 aydır araştırma yapıyorum bu konu ile alakalı ve bir fransız 2.7 crd kullanıcısı ile irtibata geçtim 2 inch yükseltme yapmış ve nasıl sığdırdıysa 31 inch lastik kullanmış. Bu şekilde 3 senedir kullanıyor aracı hafif off roadlara katılmış. Herhangi bir sorunla karşılaşmadığını söylüyor ve biraz daha detaylı araştırma yapınca bizim aracımıza yükseltme önermemelerinin asıl nedeni dizel şanzıman vs olması değil tamamen quadro drive olayından kaynaklanan bir sorun olduğu yönünde. Quadro Drive v8 kullanıcılarına da bu yönde servis bilgisi verilmiş. Quadro drive ın stabil şekilde kullanımını yitirmemesi ön takımın zayıf olması ve quadro drive kalibrasyonun yeni lastiklere ve yüksekliğe göre bir seçeneğinin olmaması.
Sonuç olarak ben 2'' Old man emu kullanacağım ve helezon ve süspansiyon kitli bir set olacak.
Jantlarımı 16'' offsetli bir jantla 30'' AT lastik kullanacağım.
Ön tampona sürtme konusuyla karşılaşma ihtimaline ve işlevsellik açısından hafif sağlam çelik alaşımlı bir tampon yapmaktayım.(Ekte fotograf olarak görebilirsin aynısını yapmaktayım.)
Ortalama 3 ay içerisinde aracımı bitirmiş olacağım bu süre zarfında bekleme şansınız olursa deneyimlerimi birinci ağızdan aktarabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 7500 Ekli dosyayı görüntüle 7501