Yardım Acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yigit68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,768

yigit68

Yeni Üye
Yer
aksaray
slm arkadaşlar yeni aldıgım suziki vitara aracımı tamir bakım yaptırabilecegim ankarada bir usta ya ihtiyacım war ben aksarayda bulamadım yardım edermisiniz teşekkürler

Etiketler

Ynt: Yardım Acil

tşkler aracım otomatik geri vitesine taktıgım zaman arac sarsıyor küt vursıda var ayrıca rolanti yüksek diyorlar düşürdügümde stop ediyor ayrıca aracım cokk sallanıyor adeta beşik ğibi amasörü sag arka patlakmış ama ondamı tşkler

yigit68' Alıntı:
tşkler aracım otomatik geri vitesine taktıgım zaman arac sarsıyor küt vursıda var ayrıca rolanti yüksek diyorlar düşürdügümde stop ediyor ayrıca aracım cokk sallanıyor adeta beşik ğibi amasörü sag arka patlakmış ama ondamı tşkler
Otomatik vitesde vuruntu için roket teline baktırdınız mı? Bazen takılı kalabiliyor ;)
Rolanti için, kelebek boğazını temizletin, potansiyometreyi ayarlatın.

Yukarıda yazdıklarımı okudunuz mu? Onları her ilde eli takım tutan birileri yapabilir. İllaki Ankara diyorsanız linkini http://senajeep.com/category/iletisim/ verdim. Sonuçlar ve çözüm yollarından bizi haberdar etmenizi istiyorum.

slm arkadaşlar ben gecenlerde bu siteden camouflage arkadaşımın da tavsiyesiyle sena jiip gittim mükembel bir ustayla tanışma fırsatı elde ettim inanın bazı şeyler parayla felan olmaz gönül vermek gerekir işte aradıgınız usta işine gönül vermiş üstelik SANAYİ DE böyle insan ben ilk defa gördüm ustalar nekadar sizinle ilğileniyor siz saşırırsınız üstelik yatırmak için degil sormak için gelenlerede aynı ilği aynı bilgi ben şaşırdım ama artık arabalarımı ustasını buldum nasılki bu ofroad bende tedavisi mümkün olmayan bir haSTALIK olduysa bana da aracımada böyle bir usta tanımama sebep olan arkadaşlara sonsuzz teşekkürlerimi bir borç bilirim
sorunuma gelince arac yapıldımı... ? kısmen yapıldı denilebilir ama aracıma artık korkmadan binebilecegimi işinin ehlinden cevap aldım buda bir başarı zaten aracın sorunları kronik sorunmuş teşekkürler senajiip

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR