Yapmadan Dönme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,579

penguen

Zirve
- Hızır Bey Cami ve Külliyesini görmeden,

- Bıldırcın kağıt kebabı ve koyun yoğurdu yemeden,

- Hardaliye içmeden,

- Peynir almadan

- Kıyıköy' e gitmeden dönmeyin.

Etiketler
Ynt: Yapmadan Dönme

Trakya'nın meşhur günebakanlarının yüzünü topluca güneşe çevirmiş o harika manzarasını görmeniz lazım

ek:

Kaynarca Köyü'nde belediye'nin tesislerinde alabalık yeyin. Geçenlerde oradaydım. Fotoğraflarını yüklemeye çalışacağım.

Kaynarca'nın tarihi:
Dsc01397.jpg

...

ben aslen balkayalıyım.köyümüz trakyanın en yeşil,en güzel orman köylerinden biridir.istanbula 2,5 saat mesafede.yürüyüş yapmak temiz hava almak alabalık yemek isteyenler için mükemmel dir.yakınında yüzmek için kazandereye yürür gençler.

bir kırklarelli olarak burda köftenin pas geçildiğini görüyorum yapılması gerekn ilk şeyy kırklarelinde köfte yemektir. yenmediyse geri dönüp mutlaka yenmelidir :smiley:

Pınarhisar'da 2006-2007 yıllarında askerlik yapmıştım. pınarhisar fazla gelişmemişti ve ağaçlık alan fazla yoktu. Fakat kaleler mevki çok güzeldi. Turizm için açılsa çok güzel olur. Tarihi bayağı bir eskidir. Daha sonra cehennem deresi adı verilen mevki kamp için en güzel alanlardan bir yer.

Köylerdeki günebakanlarda akşam güneşi batırmadan,

Kayalı barajında aynalı sazan tutmadan,

Kocakaynaktan su içmeden,

Şehir içindeki müzeyi gezmeden,

Dereköy/kofcaz yolundaki dere kenarlarında kuzu çevirmeden,

Mayıs ayında fırında oğlak yemeden,

Hıdrellez şenliklerine katılmadan,

Akşam rakı sofrasında bulunmadan,

Ara sokaklardaki eski tarihi evleri görmeden,

Balaban da dondurma yemeden,

Kırklareli barajında belediye piknik alanında piknik yapmadan,

Kayalı köyü etrafındaki büyük kayalara çıkmadan,

DÖNMEYİN...Memleketim gözümde tütüyo beya...

Yenice de kavurma yemeden

İğneada longoz' u görmeden

İğneada limanda kalkan yemeden

Demirköy de orman da kamp yapmadan

Kırmızı benekli alabalık yemeden

dönmeyin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR