KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
iç mobilya mdf yada sunta mı yoksa kontraplak mı kullandınız ?
Yük dağılımını nasıl eşitlemeye çalıştınız ?
Şasi yapımı konusunda detaylı bilgi verir misiniz ?
Açılır camları nereden temin ettiniz ?
46 mm duvar kalınlığı yapmışsınız. Camların çerçeve bağlantı kalınlıkları gibi durumları nasıl çözdününüz ?
iç mobilya mdf yada sunta mı yoksa kontraplak mı kullandınız ?
Yük dağılımını nasıl eşitlemeye çalıştınız ?
Şasi yapımı konusunda detaylı bilgi verir misiniz ?
Açılır camları nereden temin ettiniz ?
46 mm duvar kalınlığı yapmışsınız. Camların çerçeve bağlantı kalınlıkları gibi durumları nasıl çözdününüz ?
iç mobilyalar üç farklı malzeme kullandım çerçeve ahşap ,kapaklar policarbon ,8mm mdf
yük dağılımını buzdolabı dingil üzerine gelecek şekilde karşısınada mutfak tezgahını ,su depolarını hemen dingil üzerinde olacak şekilde yerleştirdim
açılır camları kendim yaptım policarbon bağlantı konusunda sıkıntı yok duvar kalınlığı 25mm ve üzeri olduğu sürece.
şasi alüminyum 50x95 üst üste iki kat olacak şekilde ve dingil bağalantılarının olduğu yere 3mm kalınlığında siyah sactan yapılma parçalar kullandım.
Çoğu kişinin gercekleştirmek istediği hayalini görsel olarak güzel ve kullanışlı bi calışma çıkardığınız icin tebrik ederim
Alt şaseyi değiştinizmi ?
Belgeyi aldınızmı ?
Bunlarla ilgili yaşadıgınız problemleri ögrenirsem bizim icin atacagımız adımda yardımınız olucaktır
iç mobilyalar üç farklı malzeme kullandım çerçeve ahşap ,kapaklar policarbon ,8mm mdf
yük dağılımını buzdolabı dingil üzerine gelecek şekilde karşısınada mutfak tezgahını ,su depolarını hemen dingil üzerinde olacak şekilde yerleştirdim
açılır camları kendim yaptım policarbon bağlantı konusunda sıkıntı yok duvar kalınlığı 25mm ve üzeri olduğu sürece.
şasi alüminyum 50x95 üst üste iki kat olacak şekilde ve dingil bağalantılarının olduğu yere 3mm kalınlığında siyah sactan yapılma parçalar kullandım.