Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,602

Etiketler
Ynt: Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki

buyrun resimler geldi.. :D

06062009246.jpg

06062009248.jpg

06062009249.jpg

06062009251.jpg

06062009250.jpg

06062009254.jpg

06062009253.jpg

06062009256i.jpg

06062009252.jpg

evet sıcagı sıcagınada videolar geldi.ilk videodaki benim ikincideki konuralp arkadasım.esentepenin el degmems camurlarında cok guzel ve zevkli bir gun gecirdik.motorumuz bizi her zman ki gibi hayal kırıklıgına ugratmadı teklemedi bile.performansı mukemmeldi.baska boyle seyler yapıcak scooter oldugunu dusunmuyorum.hepinize iyi seyirler :D (bu arada orda batmamın sebebi oncu olarak tersten oraya grmem yanlıs anlamayın =) )

Ahh :D Diz boyu çamur.. :D Motosiklet için harika bir çamur banyosu olmuş.. :p

Her neyse... Güzel.. Video ve fotoğraf paylaşımları için teşekkürler. :smiley:

ne demek =) fotolarda pek belli degil ama gercekten cok camur vardı.cildimizede iyi geldi =)

ee fotoda yakışıklı çıkmak için süsleniyordun bende knkm herzaman yakışıklıdır diye çekeyim dedim :D :D

^^ İlgi çeken fotoğraflardan biri de o zaten.. :p Bir de şu çamura saplandığınız fotoğraf.. :D

Bu arada saçlar süper.. :D:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR