Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tatanga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,299

tatanga

serhat yıldırım
Web
www.astekniksogutma.com.tr
arkadaşlar sizden yardım diliyorum. yamaç paraşütü yapmak isteyen biri olarak adapazarında ikamet etmekteyim bu işe nasıl başlayabilirim çeşitli kursları varmı bulunduğum ile yakınmı araç ve gereçlerini temin etmek kolaymı pahallımı bunun için bir belgeye ihtiyaç varmı kursu varsa ne kadar sürüyor çok mu sordum bilmiyorum hadi ne olur beni uçurun!!!!

Etiketler

Ynt: Yamaç Paraşütü, Yardım

abi ypforum die yamaççıların en çok takıldığı forum var oraya üye olup yeni başlıyacam yardım edermisiniz yaz bikaçgün içerisinde eğitime başlarsın

Ynt: Yamaç Paraşütü, Yardım

ypforumdan mutlaka yardım alırsın başlangıç eğitimi 8 saat teorik,2 saat yer eğitimi ve 3ü küçük tepe 7si irtifa uçuşları oluyor bizde
eğer adana da eğitim düşünürsen daha çok bilgi verebilirim

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

adanada bu işi çok güzel yapan bir grup duymuştum eger adanada düşürsen çok yardımlarımız dokunur ;)

yardımlarınız için çok teşekkürler adana maalesef bana çok uzak sakarya da ikamet etmekteyim bu cevabı yazdıktan sonra ypforum a üye olmaya gidiyorum............

arkadaşlar bende istanbulda ikametgah etmekteyim.bende yamaç paraşütü yapmak istiyorum.istanbula yakın bir yerde yapılan yer varmı.bana yardımcı olursanız sevinirim.

huzzik' Alıntı:
abi ypforum die yamaççıların en çok takıldığı forum var oraya üye olup yeni başlıyacam yardım edermisiniz yaz bikaçgün içerisinde eğitime başlarsın
hatta şu anda istanbullular için bir başlık açıldı.Bu isteğini orayada yazabilirsin olmadı bana özelden yaz ben daha fazla yardım etmeye çalışırız ayarlarım birilerini

merhabalar istanbulda yasayanlar için ikarus havacılıgı tavsiye edebilirim sakaryadaki arkadasımda bursa yada istanbul da egitim alabilir www.yamacparasütü.net'ten de yardım alabilirsiniz foruma yazarsanız herkes elinden geleni yapar bursadada alternatif kurslar var bizde 1sene öncesine kadar teamstratus ekibi olarak egitim vermekteydik,ama bu sene bireysel faaliyetlere agırlık verdik ancak bursaya gelebilecek arkadaslar için imkanlar var yardımcı olabiliriz..

turkogluturker' Alıntı:
merhabalar istanbulda yasayanlar için ikarus havacılıgı tavsiye edebilirim sakaryadaki arkadasımda bursa yada istanbul da egitim alabilir www.yamacparasütü.net'ten de yardım alabilirsiniz foruma yazarsanız herkes elinden geleni yapar bursadada alternatif kurslar var bizde 1sene öncesine kadar teamstratus ekibi olarak egitim vermekteydik,ama bu sene bireysel faaliyetlere agırlık verdik ancak bursaya gelebilecek arkadaslar için imkanlar var yardımcı olabiliriz..

teşekkürler..

Arkadaşlar...!
İstanbul'a yakın olanlara sesleniyorum. Tekirdağ ilinde de yamaç paraşütü yapan bir grup var . ben de bu gruba dahilim.650 metrelik bir pistimiz var. manzara muhteşem.bu işi iyi bilen bir de hocamız var.Kadir Aksoy...ilgi alanınıza girerse yönlendirebilirim.saygılar.

Arkadaşlar Adapazarı'ndayım. 1,5 ay önce eğitime başlayan bir grubumuz var fakat hava muhalefeti nedeniyle beklemedeler.Eğitim almak isteyen olursa benimle irtibat kurabilir.Ayrıca Adapazarı yeni başlayacaklar için son derece güvenli bir takeoff a sahip.Hocamız da Türkiye'nin en iyi pilotlarından.Uçmak için arkadaş lazım ;)

insanın ölmeden önce yasaması gereken 50 seyden birisi eger aklınızın ucundan geciyosa düsünmeyin hemen faaliyete gecin,sanıldıgından daha güvenli bir spor tabii kurallara uyuldugu sürece sonucta yolda yürürken bile risk var,benim tavsiyem spora ilk baslarken egitim aldıgınız kişi hakkında fikir sahibi olmanız gercekten yeterli tecrübeye teknik bilgiye sahipmi sonucları cok kötü olabiliyo, bunları yasadık bu spora baslarken önemli sonucta canınızı emanet ediyosunuz,birde ilerde malzeme alırken mutlaka tecrübeli pilotlardan yardım almanız bu yapılan hatalardan biridir bi hevesle malzeme alınır ama ne kilosu uygundur nede kanadın seviyesi ,e haliyle bu sporu yapan art niyetli kişilerde olunca vayy haline,cok dikkat bu 2 konu cok dikkate alırsanız sevinirim görüsmek üzere ...

Türker söylediklerine katılıyorum.Güvenilir ve kaliteli hocalardan ders almak şart.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR