Yalovalı Dostlarımızın Dikkatine!!! Çalınan Evladımın (Köpeğimin) Duyurusudur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rumelian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,895

rumelian

Kamp III
Yer
istanbul
5 yaşındaki erkek saf kan golden retiever (kızıl) köpeğim Yeni Mahalle Köyü Eski Termal Yolu termal yalova adresindeki fabrikamızın bahçesinden çalınmıştır. duyanların görenlerin insaniyet namına yardımcı olmalarını bekliyorum. Aynı mahalde bir seradan aynı cins dişi bir golden ve altındaki yavrusunun da çalınmış olması nedeniyle bunun kpek üretme niyetinde olan birilerinin yaptığını düşünüyoruz. Çevre köyleri arattık. bazı insanlar evlerinin bahçesine bakmamıza izin vermediler. Çalınan şey köpek değil evladımdır. o yüzden ölü yada diri köpeğim bulunmadan vazgeçmeyeceğiz. resmi, gayrı resmi bulunması için gereken her şey yapacağız.
Bu aşamadan Yalova tarafındaki tüm dostlarımızdan yardımlarınızı bekliyorum.

köpeğimi diğer goldenlardan ayıran nitelikler,
kızıl goldendır.
dilinde siyah bir leke vardır.
yanak kaslarını ellediğinde dişlerini göstermek gibi bir tiki vardır.
burnu çok az koku almaktadır.
bir somun ekmeği bütün olarak attığınızda iki elyle tutarak yer. tıpkı insan gibi...
resimler aşağıdadır..
[attachment=1]

buda tik anı
[attachment=2]

cc.jpg

cc2.jpg

Etiketler
Ynt: Yalovalı Dostlarımızın Dikkatine!!! Çalınan Evladımın (Köpeğimin) Duyurusudur...

ayrıca yalovayı iyi bilen dostlarımız bu şekilde amatör veya profesyonel olarak köpek üretimi yapan yerleri bize bildirirlerse çok mutlu oluruz. belki çalan hırsızlar köpeğimizi oralara satmışlardır.

irtibat email: ceergin@yahoo.com

Ynt: Yalovalı Dostlarımızın Dikkatine!!! Çalınan Evladımın (Köpeğimin) Duyurusudur...

inşallah nadir abi. çevre köylere adam yollattık. muhtarlara bile sorduruyoruz kimlerin köpeği var diye.. eğer yalovadaysa öyle yada böyle bulucaz vazgeçmek yok. havaalanı bitmek üzere o yüzden bırakamıyorum. ilk boş günümde yalovadayım.

umarım bulursunuz,çok zor bir durum sizin için et,tırnak misali. :-[

Allah yardımcınız olsun , Umarım bulursunuz. İçinde olduğunuz üzüntüyü tahmin bile edemiyorum.. Allah da yaşatmasın kimseye..

petarkadas.com diye bir evcil hayvan sitesi var. oraya da ilan verin .. Çok fazla üyeleri var her ilden..
üyeliğiniz yoksa lütfen bana özel mesaj atın size davetiye kodu yollayayım..

eftaLYa' Alıntı:
Allah yardımcınız olsun , Umarım bulursunuz. İçinde olduğunuz üzüntüyü tahmin bile edemiyorum.. Allah da yaşatmasın kimseye..

petarkadas.com diye bir evcil hayvan sitesi var. oraya da ilan verin .. Çok fazla üyeleri var her ilden..
üyeliğiniz yoksa lütfen bana özel mesaj atın size davetiye kodu yollayayım..
UFUKK' Alıntı:
umarım bulursunuz,çok zor bir durum sizin için et,tırnak misali. :-[

teşekkürler ne kadar üzgün olduğumuzu kelimelere bile dökemem.
Eftelya, petarkadas.com a duyurular bölümüne başlık açtım. tavsiyeniz için teşekkürler.

insallah en kısa zamanda sag salım bulursunuz.

Çalan mahlukların elleri kırılsın,dilerim bu acının kat kat fazlasını yaşarlar.Yalovada olsam sizinle beraber gece gündüz çocuğu aramaya çıkardım inanın.Elden ne gelir bilmiyorum ama Ankarada yetiştiricilik yapan dostlarıma bu konuyu anlatacağım,belki küçük bir umut..

Yeni yılın ilk haberi.... köpeğim yalova merkezde bir caminin önünde hırpalanmış işkence görmüş, hafif yaralı bir biçimde bulundu.. Tedavileri yapıldı. İyi durumda.. Sanırım sokak köpekleri tarafından hırpalanmış şimdi başka köpek gördümü saklanıyor...

rumelian' Alıntı:
Yeni yılın ilk haberi.... köpeğim yalova merkezde bir caminin önünde hırpalanmış işkence görmüş, hafif yaralı bir biçimde bulundu.. Tedavileri yapıldı. İyi durumda.. Sanırım sokak köpekleri tarafından hırpalanmış şimdi başka köpek gördümü saklanıyor...

Gözünüz aydın geçmiş olsun ben maalesef aynı şansa sahip olamadım benimkini zehirlemişler....

rumelian' Alıntı:

Çok sevindim,gerçekten güzel bir haber :smiley:

acemi80' Alıntı:
Gözünüz aydın geçmiş olsun ben maalesef aynı şansa sahip olamadım benimkini zehirlemişler....

Hocam ne denir bilmiyorum.. İnsanoğlu böyle işte,değişmedi değişmiyecekte.. çok üzüldüm..

çok sevindim. yeni yıl süprizi olmuş umarım bu şansınız tüm sene devam eder.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR