Yakıt Pompası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,268

saitnuh

Kamp I
iyi günler.benim aracım 2003 td5.yakıt deposunda bulunan yakıt pompası çok aşırı sesli olarak çalışıyor.daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlar var ise paylaşımlarını ve yorumlarınızı bekliyorum.
selamlar
sait nuhoğlu

Ynt: Yakıt Pompası

hayır.fakat arabayı çalıştırmadan kontağı açtığım anda ses başlıyor.çalıştırınca daha da artma oluyor.

Gaz verince motor devrini buluyor mu? En baştan başlarsak Filitre tıkanmış olabilir, pompayı zorluyordur, filitreyi bir değiştirin değişme yoksa pompayı sökmeniz gerekebilir.

arabanın çekişi çok iyi ,gaz verince devrini buluyor.filtreyi degiştirdim.sanırım sistemde bir pislik var.mazot kutugunu sokunce oradaki kuçuk parça kirlenmiş oluyor.temizleyince 5 sn kadar sesi kesiyor sonra yapıtor.bu mazot kutugu denen parçayı degiştirsekmi acaba.

Anlattığınız kadarıyla filtreyle depo arasında sorun var, depodan pislik çekiyor. Galiba deponuzu temizlemeniz gerekiyor.

merhaba öncelikle aracınızın mazot filtresi yan sanayi ise dediğiniz sesi yapar.
mazot soğutucusundan yapar.
enjektör oring ve pullarından yapar.
mazot kütüğünden yapar.
bunların hiçbirinde bişey yoksa silindir kapağınızdan yapar.
birde aracın yağ çubuğunu çekin yağ seviyesinde artış varmı bi bakın.
şayet yağ seviyesinde artış varsa silindir kapağını değiştirin.
mozot kütüğüne bağlanan borular ters bağlanmışsa ondanda yapar.
istanbul civarında iseniz bize uğrayın. hemen tesbit edelim.
istanbul dışında iseniz telden ararsanız daha detaylı yardımcı oluruz saygılar.
ADEM KARNUÇU YILDIZ SERVİS TEL:0536-287-75-56
ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2. KISIM 32. SOK. NO:1351 MASLAK / İSTANBUL

Konuyla uzaktan da olsa alâkası olduğu için burada soruyorum.
Mazot filtresinin altındaki su sensörünü arasıra söküp, varsa suyu ve bir miktar yakıtı boşaltmak tavsiye ediliyor mu?

Arkadaşım enjektör oring ve pullarından yapıyor yakıt sistemi hava alıyor..sakallı hüseyin usta halleder başkasına elletme sakın....

Merhaba Arkadaşım...Pompanda sıkıntı yok,Enjektörlerin altlarındaki bakır pullar hava aldırıyor..Maslak sakallı hüseyin usta bu işin piridir..Oraya git aracına güle güle bin....532-2160587

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Hamdi TURAN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR