YAKIT DURUMU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balaorman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,377

balaorman

Yeni Üye
Arkadaşlar 2009 model RANGER şehir içi uzun yol yakıt durumunu ölçen varmı paylaşırsanız bizler içinde kriter olur selamlar.

Etiketler
Ynt: YAKIT DURUMU

Merhaba arkadaşım,
Ranger aldınızmı, boş verin ne yaktığını.Dikkat edin bakın size diyecekleri "ya mazda alsaydın o daha az yakardı" halbuki ikisinin arasında sadece ufak tefek aksesuar farkı var.Bana bunu söylemişlerdi.Bu tür araçların yakıtları hemen hemen aynıdır tek ölçü sizin ayak bileğinizde dir.Eğer aldıysanız güle güle kullanın yaşamın keyfini çıkartın derim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşım,
Ranger aldınızmı, boş verin ne yaktığını.Dikkat edin bakın size diyecekleri "ya mazda alsaydın o daha az yakardı" halbuki ikisinin arasında sadece ufak tefek aksesuar farkı var.Bana bunu söylemişlerdi.Bu tür araçların yakıtları hemen hemen aynıdır tek ölçü sizin ayak bileğinizde dir.Eğer aldıysanız güle güle kullanın yaşamın keyfini çıkartın derim.

Size katılıyorum.
L200 kullanıyorum.
Naparsam yapayım "Cruise kontrol"de ki kadar az yaktıramıyorum. Ayağıma göre en 1 litre daha az cekiyor kendini
Ayak bileğine kuvvet.

Merhaba arkadaşım,
Yakıt konusunda ben hiç kimsenin çok doğru hesap yaptığına inanamıyorum.
Öyle 50 liralık yakıtla bu değer doğru olarak ölçülmez diye düşünüyorum.
Belki depoyu ful yapıp yola çıkıp tekrar yakıt alınırsa azda olsa doğruya yakın olur.

Ynt: Yakıt Durumu

BENCE DE EN REALİ DEPOYU DOLDURUP 100 KM- KAÇ LT HER ZAMAN HER İLDE GERÇEK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE EKLİYORUM
MALUM SON ZAMAN DA YAKITA YAPILAN ZAMLARDAN SONRA FULLEYEN KALDIĞI İÇİN CEVAP VEREN YOK :D :D :D

Ynt: Yakıt Durumu

herkese selamlar. Kısmet olursa perşembe günü 2008 ford ranger xlt alıyorum. yağ ve filitre grubunu değişip ufak ta bir bakım yaptıktan sonra yola koyulacağım.km de ne yaktığını değil ama bir depo ile hemen hemen ne kadar gidilebileceğini sizlere yazacağım. 1200km yil yolda her türlü denemesini yapacağız 80 le bir depo, 100 110 la bir depo ne kadar gider ölçeceğiz... şimdiden bende merak ediyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR