XJ Country - Limited ve Sport Farklari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,017

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
Dostlar merhaba
bir XJ almayi dusunuyorum fakat uc ayri modeli var sanirim country limited ve sport bunlarin arasindaki donanim farklari nedir ve sadece offroad icin yapacagim ama gun icindede binecegim bir XJ alip en azindan 3" yukseltip yavas yavas offroad a hazirlamak istiyorum ve 2000 model bir XJ ile 1996 XJ arasinda motor şanzman donanim farki varmidir varsa nelerdir simdiden ilginize tesekkur eder iyi gunler dielrim

Etiketler
Ynt: XJ Country - Limited ve Sport Farklari

merhaba
önce bu sitedeki satılık vasıtaları incelesen hangi modeli alacağın kafanda şekillenir. ve yapılı araçlardan da begenip bütçene uyan olursa zaman ve para kazancın olur.

iyi ramazanlar

country ve sport arasinda donanimsal bazi farklar var... motor sanziman olarak birsey diyemiyecem bilmiyorum ancak en dolusu country... sportta benim gordugum deri yok...

bu donanim farklari nelerdir acaba bilgili arkadaslardan yardim rica ediyorum

birde wikipedia da boyle birsey buldum dogrudur diye dusunuyorum bende zaten 1998 uzeri almayi planliyorum sanirim en gelişmisi bu modeldir bu durumdada limited yada classic modeli olarak ihtimal 2 ye dusuyor

Trim levels
Base - 1984-1993
SE - 1994-2000
Wagoneer - 1984-1990
Briarwood - 1991-1992
Pioneer - 1984-1990
Pioneer Olympic Edition - 1988
Chief - 1984-1990
Sport - 1988-2001
Country - 1993-1997
Classic - 1996, 1998–2001
Limited - 1987-1992, 1998–2001
Laredo - 1985-1992
Freedom - 2000

bu konuyu bende merak edıyorum ancak tam anlamıyla bir acıklama gelmemis konuyu güncel tutalım bilgisi olan bir üstadımız umarım bizi aydınlatır..

96 ile 2000 arasında kasada ve iç dizeynda cok büyük değişiklikler var
96'ya kadar olan üretimler köşeli hatlara sahip iken 97 yılından üretimin son bulduğu 2001 yılına kadar yuvarlak hatlar devreye girmiştir.
zaten ön panjura farlara ve göğüse bakarsanız rahatlıkla fark edebilirsiniz.
donanım olarak limited en dolu modelidir. lakin hepsinde önler helezon arkalar makastır

motor standart 4.0 I6 192 BG HO satndarttır.
command track veya select track çekiş sistemine sahip sağlm araçlardır.
genelde off road için tercih edilen bir modeldir

ibrahim bey verdiğiniz bilgilere tesk.
command track veya select track çekiş sistemi tam olarak neyi ifade ediyor yanı bunlarda ki farklar neler hanngi sisteme sahip araçlar daha çok terçih ediliyor

linki inceleyin
jeep grubunda kullanılan çkiş sistemleri ayrıntılı olarak ele alınmıştı
bütün cevaplarınız burada

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13205.0

simdi okudum select track sahıp olan xj daha avantajlı gibi gorundu.. bu sııstem belırlı bır yldan sonra mı uretıldı yoksa her ıkı sıstemde aynı yıllarda mı uretıldı bu konuda bılgınız varsa aydınlatırmıısz??

ferhat05' Alıntı:
simdi okudum select track sahıp olan xj daha avantajlı gibi gorundu.. bu sııstem belırlı bır yldan sonra mı uretıldı yoksa her ıkı sıstemde aynı yıllarda mı uretıldı bu konuda bılgınız varsa aydınlatırmıısz??

şansınıza kalmış bakacağınız aracın arazi vitesinde 4WD part time seçeneği yazıyorsa select track'tr

ok valla kafamdakı soruların neredeyse tamamı cozuldu tekrar tesk.
sımdı sırada guzer bır xj bulmakta aslında buldum kafar karıstı aynı araca 2 farklı sıte bırınde 35 bın yazmıslar dıgerınde 28 bın TL acıkcası satıcı pek guven vermedı bende aramadım

İbrahim bey bilgilerden dolayi tesekkur ederim
ferhat bey ilan linklerini verirseniz bi bakalim neymis farkli olan ilan taihlerini filan kontrol etmekte fayda var diye dusunuyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-mantikli-takas-olur-full-offroad-29207850/detay
http://www.araba.com/2864075/Jeep%20Cherokee
arac zaten aynı galerıde bu kadar fıyat farkı sasırttı benı :smiley:

bu ilanin sahibi sitemize uye zaten ;) fakat uye ismini hatirlamiyorum suan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR