XJ Arıyorum.Satılık Araç Önerebilirmisiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sombaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,924

sombaa

Ana Kamp
Yer
ESKİŞEHİR
Bende yeni üyenizim istanbul da yaşamaktayım.
Gerçekten çok faydalı bir site ve bu siteden önümüzdeki günlerde çok şey öğreneceğim gibi.
Emeği geçen herkesin eline sağlık...

http://www.sahibinden.com/off_road_icin-49WQQaXQQ15373332WQQpXQQdisplayitem

bu fiyatlarda başka önerilere açığım.

ilanda yer alan araç hakkında beni bilgilendirecek Ankaradan bir arkadaş var mı?

Etiketler
Ynt: XJ Arıyorum.Satılık Araç Önerebilirmisiniz?

ilandaki resimler bana çakma gibi geldi
bence baska ilanları da gözden gecir

resimlere dikkatli bakarsan ikisi de tamamen farklı araçlara aiy

Evet siz söyleyince ancak fark ettim.Araçlar farklı.
Benim 2000 model 1.6 Honda Civic ies otomatik(LPG li)65.000 km de aracım var ve takas yapabileceğim temiz bir XJ arıyorum.
Takas olmassada 3 ay sonra aracımı satıp alacağım.
Onun için belki erken olsada şimdiden araştırmaya başladım.
Her türlü fikir ve görüşe ihtiyacım olacak,şimdiden teşekkürler...

Bu işin kilit noktası acele etmemek ve elinde peşin para bulundurmaktır.Lütfen iyice araştırmadan,bilgi sahibi olmadan araç almayın.

JAMES BROWN' Alıntı:
Bu işin kilit noktası acele etmemek ve elinde peşin para bulundurmaktır.Lütfen iyice araştırmadan,bilgi sahibi olmadan araç almayın.

direkt katılıyorum 4x4 farklı bir uzmanlık gerektirir
binek otoya benzemez
acele etmeyin

İyi pazarlar;
Aslında binek aracımı sattığımda XJ aracım hazır gibi.
97 model Cauntry 150.000km de ilk sahibinden yeşil renkte.Sahibini tanıyorum.Periyodik olarak bakımlarını daima yetkili serviste yaptırdılar.
Bildiğim kadarıylada bir kazası falan yok.
Gerçi ben aracı görmedim ama görmeden olsa bile araca bir opsiyon koydurdum.
Piyasada sicili bundan daha temiz bir araç zor bulunur diye.Yanılıyorsam düzeltin lütfen.
Bana haber vermeden aracını satmayacak.
Ben elimde peşin para ile gidip aracı alabileceğimi düşünüyorum.
Extra bir aksesuarı yok standart hali neyse o şekilde araç.
Bu durumda aracın piyasası taban ve tavan olarak ne kadar eder?
Araçta şu anda lpg yok ben kısmet olur alırsam anında BRC marka kit taktıracağım.
Biraz daha hesaplı olsun diye düşünüp Atiker taktırmamda bir sakınca olurmu diyede düşünmüyor değilim ne dersiniz?
Forumlardan okuduğum kadarı ile şehir içi kullanım 350-400 krş aralığında yakarmış değilmi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

aşağıdaki araçlar temiz gibi görünüyorlar ama bakmak lazım tabi
http://www.sahibinden.com/bu_kadar_bakimlisi_temizi_yoktur_-76WQQaXQQ14607039WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/cherokee_sport_4_0_l_1998_askin_jeep_ten_-61WQQaXQQ15241346WQQpXQQdisplayitem
özellikle bu sonuncusu dikkatimi uzun süredir çekiyor, uzun zamandır satılık temiz gibi görünüyor
http://www.sahibinden.com/102000_km_de_2000_model_4_0_jeep_cherokee_sport-63WQQaXQQ12439329WQQpXQQdisplayitem

öncelikle hoşgeldiniz
seçiminiz bence çok iyi jeep en güzli bence bu köşeli kasalar
aracı ne amaçla kullanıcaksınız bilmiyorum ama #12439329 nolu ilandaki arac çok güzel görünüyo tabi bi baltrmak lazım
şimdiden kolay glsin ve hayrlı olsun

a.ıkçası görmeden bişe demek yanlış resim her zaman yanıltıcı olabilir ama bi arkadaşımız s atıyodu yanılmıyosam düşünürseniz telini özelden ylllarım

karenin' Alıntı:
aşağıdaki araçlar temiz gibi görünüyorlar ama bakmak lazım tabi
http://www.sahibinden.com/bu_kadar_bakimlisi_temizi_yoktur_-76WQQaXQQ14607039WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/cherokee_sport_4_0_l_1998_askin_jeep_ten_-61WQQaXQQ15241346WQQpXQQdisplayitem
özellikle bu sonuncusu dikkatimi uzun süredir çekiyor, uzun zamandır satılık temiz gibi görünüyor
http://www.sahibinden.com/102000_km_de_2000_model_4_0_jeep_cherokee_sport-63WQQaXQQ12439329WQQpXQQdisplayitem

Güzel araçlar, alttaki gri olan yanlış hatırlamıyorsam Ümraniye sanayide duruyor eğer aynı araç ise arka koltuk kafalıkları bile olmayan fazlasıyla düz bir model, ama çok temiz görünüyor yakından bakıldığında bile.

Bu arada gördüğüm kadarıyla hiç birinde LPG yok; eğer LPG takılacaksa 2000 TL civarında hatta üzerinde bir maliyet ekleyin, ruhsata işlenmesi muayenesi v.s.

Bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Daha xj alma aşamasına 2-3 ay içersinde ulaşabileceğim.
Dediğim gibi 97 model ilk sahibinden olan araç o zamana kadar bana opsiyonlu.
Umarım bu beklentilerim mutlu bir son ile biter.
Ama genede kaçırılmayacak bir xj görürseniz ilgilenirim.
Teşekkürler.

ayhanbursa' Alıntı:
............yeminlen sanırsın ki bu iki arkadaş safi jeep kullanmışlar almışlar satmışlar......oluyor oluyor......en azından alpaslandan iyisiniz...yeni üye deyip kimseyi üzmüyorsunuz..evet evet sizde ışık gördüm........eski jepçi ..yeni tata cıı..AYHAN ;) ;D

ARAÇ ARAÇTIR.HİÇBİR ARACI ARAŞTIRMADAN SATIN ALMAYIN.KALDI Kİ JEEP TE UZAY GEMİSİ DEĞİL(HADİ ARKADAŞ ZJ BAKSA TAMAMDA SONUÇTA ALINACAK ARAÇ slXJ İSE BİN DEFA DAHA DÜŞÜNÜN ):D BU ARADA NE TATASI ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
ARAÇ ARAÇTIR.HİÇBİR ARACI ARAŞTIRMADAN SATIN ALMAYIN.KALDI Kİ JEEP TE UZAY GEMİSİ DEĞİL(HADİ ARKADAŞ ZJ BAKSA TAMAMDA SONUÇTA ALINACAK ARAÇ slXJ İSE BİN DEFA DAHA DÜŞÜNÜN ):D BU ARADA NE TATASI ;D
....oktaycım çok jeep kullandım bir o kaldı arazi aracı olarak ...onu yapayım kullanayım diyorummm..... inanırsannn .........ama şaka bir yana tata yada bir çift kabin hep içimde varrr

Ayhan abi koymuşsun yine avatara ARSLANI.TATA nın çift kabinleride fena araba değil hani.

ben 1 yıl önce ( şuan kullanıyorum ) 22.000 tl ye 98 model xj ( lpg li )aldım .aldığım günden bugüne kadar 6000tl masraf yapmışımdır.sizde satın aldığınız gün en az 1 000 tl masrafı gözden çıkarmalısınız ve masrafların devamı da gelecektir...
xj sport için bakılması gereken detayları
1- arka makasların durumu
2- baranax ın durumu
3- ön ve arka istavroz dişlilerin durumu
4- ilave edilmesi gereken yağlama işlemi
5- klima orjinalmi( klima motor kasnak iyi çalışıyormu )
6- yağ kaçakları ( özellikle krank keçesi )
7- 98 model xj de paslanma olmaz( pas kontrolu )
8- motor kayışı
9- orjinal saç jant ise düzgünlük kontrolü
10- şanzuman
11- fren klaperleri ( şangur şungur bozuk ön takım gibi ses çıkartırlar )
11- elektrik ve elektronik sistemelerin kontr.( tüm ışıklı görsellerin çalışır olduğu gözlemlemeli )
12- renk ( xj ye yakışan renk beyaz ve siyah )
13-hissttiklerin ( kapıyı aç içine otur ( oturduğun koltuğun konforu bile bir şifredir ) elle ,gözle her yanını incele dışarı çık tamponların ve dodiklerin sağlam montajlı olup olmadığına bak.
14- 1 sene için 15.000 km normal o zaman 98 model xj nin en iyi ve kötü 80 bin / 165 bin km lerde olması gerekir.( az km yapmış araç ta çok iyi bir araç demek değil )

not : bence zaman cherokee xj nin tasarımını haklı çıkardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR