Xc90 Lastik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan recepzeynepozlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,038

recepzeynepozlem

Yeni Üye
Hepinize iyi günler arkadaşlar. 2 hafta önce 2006 xc90 d5 sahibi olduk. Yaz tatillerinde bagaj sıkıntımız çok oluyordu, bundan sonra olmayacak inşallah. Sorum şu arkadaşlar . Ben tekirdağda yaşıyorum . İstanbul kdr olmasa da yaşadığımız ilçeye dönem dönem çok kar yağıyor. Arada buzlanma da oluyor. Şu an memleketimdeyim , ve lastik işini burada halledip bir daha uğraşmamak istiyorum. Yaz kış kullanabileceğim bir lastik var mı acaba? M S lastikler kışın işimi görür mü ? Off road değil ama arada ufaktan dağ bayır gezmeyi düşünüyorum. Kışın çok kar yağdığında rahat rahat gezebileceğim 4x4 e uygun 4 mevsim var mı? Yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler

Üzerinde kar tanesi logosu olan lastiklerden herhangi biri işinizi görüz. BFG'lerin bazılarında var.
Ha "iş görmesini" değil "en iyisini" istiyorsanız, o zaman normal kışlık lastik almanız lazım, AT değil.

Merhaba, ben son iki aracımda Nokian Weatherproof kullanıyorum. Kocaeli iklim şartları için 4 mevsim olarak çok kullanışlı bir ürün. Buralarda kışın çok kar yağmaz yağsada çok durmaz bilirsiniz. Ama sizin oranın kış şartları için zayıf kalabilir. Özellikle buzlanma için hiçbir işe yaramaz. Ben öyle durumlarda aracımı hiç çıkartmıyorum. Çünkü sadece sizde kar lastiği olması da yetmiyor maalesef.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR