Www.eyvahkocamkaravanaldi.com

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,288

asilturk

www.eyvahkocamkaravanaldi.com
Yer
istanbul
öncelikle herkese merhaba...
yaklaşık bir ay kadar önce uzun zamandır hayal ettiğim (ettiğim diyorum çünkü eşim biraz çekiniyordu) motokaravana kavuştuk.
ilk ailece gezimize gezenbilir üyeleriyle geçtiğimiz ay kefken kampında mini bir kamp yaparak başlamış olduk.
bu sitede (http://eyvahkocamkaravanaldi.com) eşimin kadın gözüyle karavan kültürüne adım atışını okuyacaksınız...

karavan almayı düşleyenlerin önündeki maddiyattan da büyük bir engel olan hanımlarının bu işe olumsuz bakmasını engellemektir amacımız...
sevgilerimizle.
gamze & şahin asıltürkmen

Etiketler
Ynt: Www.eyvahkocamkaravanaldi.com

Keyifli gezilerde kullanmanızı diliyor araç ile ilgili detayları paylaşmanızı sabırsızlıkla paylaşmanızı bekliyor olacağız....
Kalın sağlıcakla

Seçtiğiniz başlık beni çok meraklandırdı ve şu anda yapmam gereken işim olduğu halde okumaya devam ettim. Duyguların, yaşananların böyle samimi bir dille anlatılması çok güzel. Anlattıklarınız ve anlatımınızla forumu zenginleştirdiniz.

Karavanınız hayırlı olsun. Güzel ve neşeli geziler dilerim.

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. kamplarda yollarda görüşmek dileğiyle :smiley:

Hanımlar her şeye karşı maalesef.
"Parkeleri değiştirelim hanım "
" hayııır "
"Defender alalım hanım "
"Hayıııır"
"Karavan alalım hanım "
" hayıııır "
Her yeni fikre hayır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Büyük bir keyİf ve heyecan ile okudum. Inanılmaz derece hoş ve içten bir anlatım.
Tebrikler ve yeni gezilerin, maceraların anlatımını rica ederim.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

burakuysal' Alıntı:
Hanımlar her şeye karşı maalesef.
"Parkeleri değiştirelim hanım "
" hayııır "
"Defender alalım hanım "
"Hayıııır"
"Karavan alalım hanım "
" hayıııır "
Her yeni fikre hayır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bundan 10 yıl önce Hanımıma 21 soru sordum ,hepsine evet dedi.22. soruyu sordum hayır dedi.Oysa 22. soruda "Benimle evlenir misin? demiştim.Şu anda O bayanla Türkiye turundayım.Tura çıkalı henüz 35 gün oldu.Yiğitlik,hayırları evet yapabilmekte.Hazır reçete olmaz.Sevgilerle.

Allah mutlu etsin Adil bey. Maalesef bazı kadınlar yeniliklere kapalı oluyor. Yeniliklere alıştırmak zor oluyor. Ben de bunu yaşayanlardanım. Darısı başıma artık :smiley:

Sizleri ve yazınızı çok samimi buldum,tebrik ve teşekkürler.

Buluşmalarımızdaki gözlemlerinizi hep merakla bekliyor olacağız, eksiklerimizi yada şöylede olsaydı diyebileceğiniz
tüm konularıda bizlerle paylaşırsanız kendimizi yenileme/geliştirme adına yararlı olur.

Selamlar

asilturk' Alıntı:
öncelikle herkese merhaba...
yaklaşık bir ay kadar önce uzun zamandır hayal ettiğim (ettiğim diyorum çünkü eşim biraz çekiniyordu) motokaravana kavuştuk.
ilk ailece gezimize gezenbilir üyeleriyle geçtiğimiz ay kefken kampında mini bir kamp yaparak başlamış olduk.
bu sitede (http://eyvahkocamkaravanaldi.com) eşimin kadın gözüyle karavan kültürüne adım atışını okuyacaksınız...

karavan almayı düşleyenlerin önündeki maddiyattan da büyük bir engel olan hanımlarının bu işe olumsuz bakmasını engellemektir amacımız...
sevgilerimizle.
gamze & şahin asıltürkmen
Hayırlı olsun karavan ve karavan dünyanız.Müthiş bir anlatış! Bir öğretmen emeklisi olarak "kıskanmadım" dersem yalan olur.Sevgiler bizden. Meryem ve Adil.

İlk yazı deneyimime bu kadar içten yaklaştığınız için çok teşekkür ederim. :smiley: Çıktığımız yolculukları ve karavanı tanıyışımızı basit bir dille anlatmak istedim. Olumlu yorumlarınız sayesinde, 17-19 Mayıs Kırklareli gezimizi anlatmak için sabırsızlanıyorum. Sevgiyle kalın. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR