ben araştırdım almantada yeni model wrangler harttop lar 1500 . 2000 € dan aşagı yok kapıları dahil tr ye nakliyesiyle aynı hesaba gelir bence çokda paglı deyil
CJ-7'ye olur, ama bu paraya kapıları da almak lazım ki, hardtopu çıkarınca TJ ile gelen tenteyi kullanacağını var sayarsak kapılar lazım olacaktır...
Bende fazla bir hardtop ve bir çift kapı var... kapıları aldım esasında hardtopu da satmaya karar verdiler haber bekliyorum... CJ-5 tenteli güzeldir, CJ-7 hardtoplu.. CJ-5'e hardtop çok çirkin duruyor, S kapılar zaten uydurma oluyor...
Benim CJ-7 'im tentelide güzel Hem taba rengi tenteyi hiç bir şeye değişmem. Belkide tenteli hiç aracım olmadığı için keyfini yaşıyorum. Kapılar falan daha özgür geliyor. Naylon camlar fermuarlı arka camı rulo katla vs. Puzzle gibi oyna...
Benim CJ-7 'im tentelide güzel Hem taba rengi tenteyi hiç bir şeye değişmem. Belkide tenteli hiç aracım olmadığı için keyfini yaşıyorum. Kapılar falan daha özgür geliyor. Naylon camlar fermuarlı arka camı rulo katla vs. Puzzle gibi oyna...
Sezgin kardeşim şaka bir yana bu konuda haklısın. CJ ile hard-top olmadan şehir içi park etmek nerede ise imkansız. Hele benim gibi tüm kamp malzemeleri ve off-road ekipmanlarını araçta bulunduruyorsan vay haline. Adamı soyup soğana çevirirler. Benim araç yarın geziye çıkacakmış gibi hazır kıta
Onun için sağa sola bununla gidemem. Garajında yatıyor..
Bende haber bekliyorum... hardtop hesapta yoktu benimkinden değişik diye denemek niyetindeyim..
Bende ki orjinal Cj-7 hardtopu, gelen orjinal sac CJ-8 hardtopunu kesip adapte etmişler güzel duruyor...
__ C J 7 __' Alıntı:
hard top için sen ne kadar istiyorsun orkun abi ???
Akdeniz fibersan çok güzel iş yapıyor ama aracı mutlaka Adana'ya götürmen lazım, bunu sadece Jeeplerde istiyorlar... araçların kupalarındaki farklılıklardan dolayı daha önce başlarına iş gelmiş olabilir. konuşursanız bizede bilgi verin.
Bende gelişme olunca size haber veririm.