Merhaba ,herkese selamlar forumdaki ilk mesajın bir soru olarak gelmesini istemesemde lastik konusunda ebatlara sıkışmış olduğum için bu başlığı açtım.
Konu şu ; iyi bir MT lastik almak istiyorum fakat
2010 Wrangler Rubicon 'un üzerinde gelen orginal lastik ebatları 245/75/R17 bu ölçüler.Bu ölçülere uygun seçenek çok az kalıyor.
Araca yakın zamanda hiçbir yükseltme ve modifiyede düşünmemekteyim.
Daha çok çamurla ve kumla haşırneşiriz,asfalttada çok ses çıkarmaması gerekiyor.Üzerindeki Goodyear A/T Silent Armor en ufak çamur zeminde bile dişleri dolarak çekişi kaybediyor.
karlı zemindede araca eğim yönünde dengesiz bir kayış sergiliyor.
Ek : Kar konusunda yoğun ve yumuşak karda SnowCat 4x4 palet çözüm olurmu
Lastikleri incelediğimde tek ölçülere uygun 245/75/R17 Goodyear Wrangler MT/R with KEVLAR kalıyor.Bu lastik için çok çelişkili yorumlar mevcut.
Bu ölçülerde siz neler tavsiye edebilirsiniz.Bu aracı çamurda rahat ettirecek birşey.
Teşekkürler
Konu şu ; iyi bir MT lastik almak istiyorum fakat
2010 Wrangler Rubicon 'un üzerinde gelen orginal lastik ebatları 245/75/R17 bu ölçüler.Bu ölçülere uygun seçenek çok az kalıyor.
Araca yakın zamanda hiçbir yükseltme ve modifiyede düşünmemekteyim.
Daha çok çamurla ve kumla haşırneşiriz,asfalttada çok ses çıkarmaması gerekiyor.Üzerindeki Goodyear A/T Silent Armor en ufak çamur zeminde bile dişleri dolarak çekişi kaybediyor.
karlı zemindede araca eğim yönünde dengesiz bir kayış sergiliyor.
Ek : Kar konusunda yoğun ve yumuşak karda SnowCat 4x4 palet çözüm olurmu
Lastikleri incelediğimde tek ölçülere uygun 245/75/R17 Goodyear Wrangler MT/R with KEVLAR kalıyor.Bu lastik için çok çelişkili yorumlar mevcut.
Bu ölçülerde siz neler tavsiye edebilirsiniz.Bu aracı çamurda rahat ettirecek birşey.
Teşekkürler