Wrangler JK için MT lastik tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SHARK81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,026

SHARK81

Ana Kamp
Merhaba ,herkese selamlar forumdaki ilk mesajın bir soru olarak gelmesini istemesemde lastik konusunda ebatlara sıkışmış olduğum için bu başlığı açtım.

Konu şu ; iyi bir MT lastik almak istiyorum fakat
2010 Wrangler Rubicon 'un üzerinde gelen orginal lastik ebatları 245/75/R17 bu ölçüler.Bu ölçülere uygun seçenek çok az kalıyor.
Araca yakın zamanda hiçbir yükseltme ve modifiyede düşünmemekteyim.

Daha çok çamurla ve kumla haşırneşiriz,asfalttada çok ses çıkarmaması gerekiyor.Üzerindeki Goodyear A/T Silent Armor en ufak çamur zeminde bile dişleri dolarak çekişi kaybediyor.
karlı zemindede araca eğim yönünde dengesiz bir kayış sergiliyor.
Ek : Kar konusunda yoğun ve yumuşak karda SnowCat 4x4 palet çözüm olurmu

Lastikleri incelediğimde tek ölçülere uygun 245/75/R17 Goodyear Wrangler MT/R with KEVLAR kalıyor.Bu lastik için çok çelişkili yorumlar mevcut.

Bu ölçülerde siz neler tavsiye edebilirsiniz.Bu aracı çamurda rahat ettirecek birşey.

Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Wrangler JK için MT lastik tavsiyesi

tam istediğiniz ebat varmı bilmiyorum ama cooper stt modelinde de 17 jant lastik var...

sadece karda ekstra tutuş için

http://youtu.be/MYgnkrjyzzM

test videosu,

http://youtu.be/rTlflyrZz8g

http://www.youtube.com/watch?v=WtBzXVbE3Rc&NR=1

Multigrip sert kar üstünde iyi gözüküyor.Bagajda durabilir kar eğlencesi için iyi çözümlerden,videolara yorum yapabilirseniz.Hafta sonu kar zevkleri için iyi gibi.Buz üstündeki fren mesafesi ve duruşta süper.Yumuşak kar üerinde çok video yok fakat.

Ewt levent bey copper stt almış bulunmaktayım walla benim ebatta bulmak baya sıkıntıydı en sonunda bi takım sıfır buldum ve aldım gerçi 245 70 17 sizin dediğiniz gibi bu ebatta buldum ve aldım çok mutluyum :smiley: bu gece bi kum denemesi yapıcam ilk izlenimim 90km sonra biraz ses geliyor ama rahatsız etmiyor tekrar teşekkür ederim

Ayrıca bu lastiği bulan ve bana teymin eden sevgili Fatih Alkışa tesekkürlerimi sunuyorum Hunter Adrenalin kendisinin yeri atatürk oto sanayi 1.kısımda lastik almak isteyen olursa kendisi çok hesaplı bi şekilde satıyıor ve ilgileniyor yeni lastil alacakların bilgisine sunuyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.