Wrangler 94 Model Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusufv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,695

yusufv

Yeni Üye
arkadaşlar 94 model wragler ve dizel sahibi araç orjinal diyor 2500 motor bana yardım edin nasıl iştir

Etiketler
Ynt: Wrangler 94 Model Dizel

Bende wrangler sahibiyim ama dizel ve orjinal dizel bir wranglere hiç rastlamadım.
Ama cheroke nin 2.5 dizel motorlu arabaları var onların motorunu alıp üzerine koymuşsa hem 2.5 dizel hem jeep marka motorlu wranglere sahip olmuş olabilirler.
Tabiki bu benim tahminim daha fazla bilgi sahibi arkadaşlar vardır. İyi günler.

bilgilerim yanlış değilse cok az s ayıda geçmiş zaman gelmişdi 6 adetmi ne idi var yani bu tip araç

yusufv' Alıntı:
arkadaşlar 94 model wragler ve dizel sahibi araç orjinal diyor 2500 motor bana yardım edin nasıl iştir
wrangleri olan arkadaşımdab dizelleri var diye duymuşdum ama görmedim hurafede olabilir
sorun dizel olmasıysa benzzinli modelide 2.5 az yakar zaten sıkıntı yok
ne konuda yardım alıcımısın alıcıysan istenilen fiyat varsa aracın resimleri diger teknik detaylar sonrasında bilgi paylaşımı daha net olacaktır

biraz önce wikipediadan bakdım
wranglerde dizel motor yok kullanılmamış
ama cherokee ve grand cherokeelerde aşağıdaki gibi bir 4 silindir dizel motor üretimi mevcut
1994–2001 Jeep Cherokee (power: 118 hp (88 kW) @ 4000 rpm; torque: 221 ft•lbf (300 N m) @ 2000 rpm)
1995–1998 Jeep Grand Cherokee (power: 114 hp (85 kW); torque: 221 ft•lbf (300 N m))
merak eden olursa linkide burda http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_VM_Motori_engines#425_OHV

yavuz bey pejo motoru derken neyi kast ettiniz anlamadım?
sonradan türkiyede şahısların taktığı motor olarak mı pejo motor?
yoksa linkide verdim kullanılan dizel motor VM Motori S.p.A. markasının orda da pejo ya kullanıldığı yazmıyor. kaldıki aynı firma 3.1td motorlarında imalatcısı.

Diesel cherokee'lerin motorunun pejo minibüslerdeki motor olduğu bilgisi var hafızamda.Hepsi bundan ibaret.Sanırım jeep başlığında detay vardı.
Birde pejo motorlu olarak yaptığım ifadede aşağılama gibi bir imaj yaratmak istemem.
Volvo eski kasa s40 ların motoru Renault,yeni kasaların motoru Ford focus motorudur.Motor imalatçısı firmalar değişik markalarada motor yaparlar.Kombinasyonun uymluluğu esas bence.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri