Wouxun KG-UVD1P Dual Band Türkçe kullanım kılavuzu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dogan54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,842

dogan54

Ana Kamp
Yer
İzmit
Telsiz Çağrı Kodu
TB2DZ
Wouxun KG-UVD1P Dual Band telsizi
Türkçe kullanım kılavuzu arıyorum,
yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Wouxun KG-UVD1P Dual Band Türkçe kullanım kılavuzu

amatör iseniz size ulaştırabilirim

İlginize teşekkür ederim,
Amatörüm. TB2DZ
73s

WOUXUN UVD 1P ( DUAL BAND ) AMATÖR 144-430 Mhz
-------------------------------------------------------------
01-STEP = Frekans bandı aralığı ( 5/ 6.25/10/12.5/15/20/25/50/100)
02-SQL = Sinyal susturma ayarı
03-SAVE = Pil ekonomik çalışma modu
04-POWER = Düşük veya Yüksek RF gücü
05-ROGER = Mandal arkası kuyruk sesi
06-TOT = Çok fazla konuşma diyen ikaz modu ( zamanlama )
07-VOX = Ses ile TX Yapabilmek
08-BAND = Dar veya Geniş Band seçimi
09-VOICE = İşlemler için İngilizce veya Çince Komutların sesi
10-TOA = Konuşma süresi kısıtlama
11-BEEP = Açılma veya kapanma anında çalışmanın sesli hali
12-MESAJ = Açılış veya Kanal üzerine yazmak
13-BCL = Meşgul Kanal / Frekans Kilit ON veya OFF
14-AUTO KİLİT = Tuş kilidi
15-R ANALOG TONE = Dinleme analog Tone
16-T ANALOG TONE = Gönderme analog Tone
17-R DIGITAL TONE = Dinleme digital Tone
18-T DIGITAL TONE = Gönderme digital Tone
19-SCAN = Frekans tarama
20-PF1 = Sol Yan taraf işlem tuşu ( Radio,Scan,Lamp)
21-CH MDF = CH işlemleri (Frekans,İsim)
22-ABR = Otomatik ON arka ışık veya OFF
23-OFFSET = Röle çalışmasındaki RX ile TX arasındaki fark
24-SHIFT = Röle frekans farkının durumu ( + , - )
25-SECOND = CTCSS veya DCS tonlar tarama açar
26-CH NAME = Kanala (Frekansa)İsim vermek
27-MEMORY CH = Hafızaya frekans almak
28-DEL KANAL = Kanal silmek
29-RESET = Cihazı veya sadece memory kanal sıfırlamak
30-SCAN = Tone veya meşgul kanal taraması

DİKKAT Bu bilgi kesinlikle "istanbultelsizmerkezin" den alınmamış olup " http://www.amatormarket.net/forum/showthread.php?t=3 " aresinden alınmıştır.

Ali bey

ukalalığınızın bu kadarıda yeter alın size kaynak

http://www.amatormarket.net/forum/showthread.php?t=3

nette amatör telsizcilik ile bulunan herşey sizin tekelinizdemidir sorarım size sizden başka bu işi bilen dostlarım yok mudur acep? bir siz mi akıllısınız bir siz mi aratırmacımısınız bir sizin mi ingilizceniz var burada sizinle alakası olmayan bir yerden yapılmış bir alıntıya dahi tahammül edemeyen siz lütfen

ayrıca amatör kodumu yazmam yada yazmamam sizi neden bu kadar alakadar ediyor size ne benim çağrı kodumdan benimle muhabbetmi edeceksiniz hiç sanmam

ali aksoy' Alıntı:
UKALA KİMDİR sen görmemişsin
Eğer dikkat etseydin bu yazının tamamının KAYNAĞINI görürdün...SAYIN RADYO AMATÖRÜ.. :mad:

valla çok dikkat ettim ama ben bu kaynağı dediğim gibi http://www.amatormarket.net/forum/showthread.php?t=3 adresinden aldım. sizin belirttiğiniz siteden değil ;)

bu her şeye sahiplenme duygunuzu anlayamıyorum

bu camiada bir siz yoksunuz bazı şeyleri bilen

ali aksoy' Alıntı:
AMATÖR MARKET'de aynı kaynaktan almış

valla ben kendi kaynağıma bakarım ayrıca sizin buradan almadığınız ne malum ?
olaki eğer amatör market sizden almış olsun neden orayada sataşmıyorsunuz bakın onlarda sizi kaynak göstermemiş ;)
gücünüz buradamı geçiyor ahhh ahhhhhh

Merhaba,

http://www.radyoamatorleri.com/empty-t1049.0.html;msg5028#msg5028 bu bağiantıda yer alan bilgilerin tarihine bir bakınız. Siz sitenizde bu bilgiyi yayınlayalı çok kısa bir zaman oldu, bu durumda kimin kimden alıpta kaynak göstermediği aşikar. Asıl ben bu kadarını görmedim, yeter başkalarına çamur attığınız artık. Bir bilgiyi alıntı yapıyorsanız kaynağını da göstermek zorundasınız, başkalarına itham da bulunmadan önce kendinize bakın lütfen. Bir de siteniz de yayınlamışsınız "tüm yasal yollardan uğraşmaya karar verdik", savcılığa ne sunacaksınız merak ettim. Burada yazdıklarımızı da sunarsanız yandık desenize.
Artık bu yaklaşımlardan vazgeçin ve insanlara saygı göstermeyi bilin, tıpkı sizin beklediğiniz gibi. Siz öyle alışmışsınız ama başkalarına nasıl davranacağınıza aldırmıyorsunuz.

Selamlar

manyak' Alıntı:
Merhaba,

http://www.radyoamatorleri.com/empty-t1049.0.html;msg5028#msg5028 bu bağiantıda yer alan bilgilerin tarihine bir bakınız. Siz sitenizde bu bilgiyi yayınlayalı çok kısa bir zaman oldu, bu durumda kimin kimden alıpta kaynak göstermediği aşikar. Asıl ben bu kadarını görmedim, yeter başkalarına çamur attığınız artık. Bir bilgiyi alıntı yapıyorsanız kaynağını da göstermek zorundasınız, başkalarına itham da bulunmadan önce kendinize bakın lütfen. Bir de siteniz de yayınlamışsınız "tüm yasal yollardan uğraşmaya karar verdik", savcılığa ne sunacaksınız merak ettim. Burada yazdıklarımızı da sunarsanız yandık desenize.
Artık bu yaklaşımlardan vazgeçin ve insanlara saygı göstermeyi bilin, tıpkı sizin beklediğiniz gibi. Siz öyle alışmışsınız ama başkalarına nasıl davranacağınıza aldırmıyorsunuz.

Selamlar

Sayın Manyak (kusura bakmayın) bu ali bey her platformda böyle... küçümseme ve tehdit yolu ile kendi varlığını sürdürmeye çalışıyor size iyi biliyorsunuz. :p

ALİ KAPTAAANN ne oldu da yazdıklarınızı " ** " olarak editlemişsiniz sonradan ??? hatanızı gördünüz mü?

şimdi beni cahillikle ukalalıkla suçlar kendinize muhattabta kabul etmezsiniz siz her zamanki gibi ;)

Merhaba,

Ali Bey, benim asıl merak ettiğim bir soru var bana cevap verirseniz memnun olurum. Siz tam olarak ne iş yapıyorsunuz, yani mesleğiniz nedir?
Bu kadar diktatör tavırlarla hitap ettiğinize göre, kendinizi bu kadar kafdağında gördüğünüze sanırım önemli bir işiniz olmalı!
Cevap vermenizi temenni ediyorum.

Selamlar

Sayın arkadaşım ali beyin ne işyaptığını niye soruyoırsunuz belliki, tevfik hocamızın talebesi çünkü ünvanı telsiz operatörü konusunda uzman radyo amatörü olamıyacak kadar profosyenel kendini yetiştirmiş değerli bir şahsiyet . Siz bunları merak ediceğinize böyle önemli şahsiyetlerden bilgi almanız bence daha doğru olur Saygılarımla 34

Merhaba,

34 bey, anlıyorum ki siz de onların talabesi oluyorsunuz. Bir tezgahtan çıkan sunta gibi, sizde bir fikiri savunuyorsunuz. Bu ne bağlılıktır anlamadım ki! şimdi bir şeyler söyleyeceğim ama burası yeri değil. Önce yazı yazmadan önce bir araştırma yapın, yazdığınız yazıların kaynağını gösterin. Wouxun Türçe Kullanma Kitabı yayınlamışlar siz onu da alır kütüphanenize koyarsınız yakında, ama imza kimin diye dikkat edin! Asıl bunun adına (T.C.K.) da hırsızlık denir, farkın avarırsanız iyi olur.

Açtırma Kutuyu, Söyletme Kötüyü!

Selamlar

34' Alıntı:
Sayın arkadaşım ali beyin ne işyaptığını niye soruyoırsunuz belliki, tevfik hocamızın talebesi çünkü ünvanı telsiz operatörü konusunda uzman radyo amatörü olamıyacak kadar profosyenel kendini yetiştirmiş değerli bir şahsiyet . Siz bunları merak ediceğinize böyle önemli şahsiyetlerden bilgi almanız bence daha doğru olur Saygılarımla 34

vay bee çok gizemli bir şehsiyet

yukarıda bahsettiğiniz "telsiz operatörü konusunda uzman radyo amatörü olamıyacak kadar profosyenel kendini yetiştirmiş değerli bir şahsiyet" böyle bir pof pof ünvanı ilk defa duyuyorum

yahu lütfen

kendisinden başka kimsenin fikrine (doğru yada yanlış) kesinlikle saygısı olmayan ukala narsisizt ve fikrine aykırı hareket edenleri tehdit eden bir kişi kısacası

Kendisinin sahip olduğu bilgi ve birikimine saygı duyarım. ama kendisinden de başkalarının bilgi ve birikimine saygı duymasını beklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR