" WosWos Aranıyor "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,301

hasanfb

JEEP ˙·٠•★
Yer
TÜRKİYE--İSTANBUL
Web
www.offroadtr.com
Selamlar herkese;

CJ-7 me kardeş olarak birde woswos almaya karar verdim hayırlısı ile.... :smiley:

1303 s yada 1303 big olması ön frenler disk ve bombe cam olması iyi olur ;)

Çevrenizde eşinizde dostunuzda gerçekten dosta gidecek bir araç olursa haber ederseniz sevinirim...

Sahibinden.com arıyorum ama ama ilanda olmayanlar elbet vardır...

vw-1303-1.jpg

a8223408ff4edf30c0a4a3cts7.jpg

3541275770_0d8f8718e8.jpg

4002205481_38eb5f59e5.jpg

3541277198_cb0d57ac9e.jpg

Etiketler

Ynt: " WosWos Aranıyor "

Ah Hasancum ahh cj bittide yeni maceralaramı atılıyorsun. Daha cjye yapacak çok şeyin var çookkk...

Buggy olacak dimi Porsche motorlu rollcageli kayışdağının tepesine tek solukta çıkacak birşey????

Bir vosvos kalmıştı kurcalamadığımız Hasancım onuda katalım kervana tam olsun... Hayırlısı olsun diyelim...

mazda mı sattığım abi de bir vosvos topluyordu sıfırdan, kaporta ve şasiyi çok güzel yapmış rengi de audi beyazı gibi bi beyaz ilk resimde gösterdiğiniz beyazdan daha berrak, içini falan ziebart ta ses yalıtımı yaptırmış, gerçekten güzel keyifli arabalar... 1-2 milyara alıp 10 milyara çok süper bir vosvos toplanabilir alsında :D

Konuyu yeni farkettim, bir kaç foto da ben ekliyeyim

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

400972685XdoabK_ph.jpg

426344517urpHCS_ph.jpg

volkswagen_1938-Beetle-009_4.jpg

volkswagen_1938-Beetle-045_4.jpg

400975892OLUKYH_ph.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR