Wk 3.0 Sorusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,910

berk

"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Yer
kocaeli
Web
www.kodosk.org.tr
selamlar evdeki 2. aracımız Gc Wk 3.0 yoğun trafikte beklerken zaman zaman beyaz duman çıkarıyor sürekli olan bir durum değil ama kontrol ettiğimizde yoğun kükürt kokusu oluşmakta yakıt aldıgımız yeri de değiştirdik zaman zaman bunu yapıyor depoyu fulledıkten sonra da yapıyor kalan suyun olabılecegını dusunuyoruz ama başka ne olabılır? birde bagaj kapagını açtıgınızda yukarıda tutan hidrolik liftleri nereden alabılırız..

Etiketler
Ynt: Wk 3.0 Sorusu

bence turbo ya bir bakmakta fayda var. turbo ayvayı yerken bu şekilde duman atıyor turbodizel araçlarda. sonrada bir gün arkada kocaman bir beyaz bulutla dolaşmaya başlıyorsunuz. firma aracında olmuştu oradan biliyorum.

KLL' Alıntı:
bence turbo ya bir bakmakta fayda var. turbo ayvayı yerken bu şekilde duman atıyor turbodizel araçlarda. sonrada bir gün arkada kocaman bir beyaz bulutla dolaşmaya başlıyorsunuz. firma aracında olmuştu oradan biliyorum.

inşaallah değildir ama benimde aklıma ilk gelen turbo..

Bildiğim kadarıyla turbo sorunlu aracın çekişinde ciddi düşüşler gözlemleniyor, benim fikrim iyi bir turbo ustası araştırıp ilk ona göstermekte fayda var. sonuçta servise götürsen onlarda turboyu söküp turbo ustasına gönderecekler en azından sonuca daha hızlı gidersin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,214
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.