WJ Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deredere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,644

deredere53

Kamp I
Yer
ARDEŞEN
selam dostlar 2000 model bir wj aaldım bunu 2 veya 2.5 yükseltmek istıyorum nasıl yapabiliirim pıyasada kit bulmak zor bazıları getle yükselt dıyor ne yapabilirim teşekkürler

Etiketler
Ynt: WJ Yükseltme Kiti

Iki soru

Amac ve butce

Bunlara gore karar vermek cok daha kolay

250 - 700 TL arasi get ile de yapilabilir 10.000 TL ile hazir yada custom kit ile arac taninamaz hale de gelebilir.

SAM_3248.jpg

ben kendi aracımı 2'' get ile yükselttim 2 seneye yakındırda kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

jeep96' Alıntı:
SAM_3248.jpg

ben kendi aracımı 2'' get ile yükselttim 2 seneye yakındırda kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

çok güzel olmuş, maşallah..uzun zamandır yükseltmeyi düşünüyordum, örnek arıyordum..Tatmin etti gerçekten ama acaba 20" jantlarda nasıl durur, bir de jant+lastik almak en doğrusu galiba..

önlere tofaş kartal ın arka helezon takozlarından 2 şerden 4 tane alıyorsunuz bir alta bir üste koyup önler amamlanıyor....arkaya torbacı helezonun üstüne get yapıyor o kadar...

Levent bey merhaba,
yazılarınızı takip ediyorum ve hatta notlar alıyorum. Sizi bu araçların gerçeten uzmanı olarak kabul ediyorum. Ben Adanadan bir öğretmenim ve wj kasa 4.almak niyetindeyim. Sizinle tanışmak isterim. Telefonum 0505 7585290

jeep96' Alıntı:
SAM_3248.jpg

get nedır. anlatabılırsenız cok sevınırım

997799' Alıntı:
önlere tofaş kartal ın arka helezon takozlarından 2 şerden 4 tane alıyorsunuz bir alta bir üste koyup önler amamlanıyor....arkaya torbacı helezonun üstüne get yapıyor o kadar...

siz yaptınızmı bilmiyorum ama
bu yazdığınızı ben ilk başta uyguladım ölçüler tam uyuyor ama verim alamadım
aracımın ağırlığından olsa gerek çok kısa sürede ezildiler.

jeep96' Alıntı:
siz yaptınızmı bilmiyorum ama
bu yazdığınızı ben ilk başta uyguladım ölçüler tam uyuyor ama verim alamadım
aracımın ağırlığından olsa gerek çok kısa sürede ezildiler.

yok gayet güzel...onunda çeşidi olabilir belki de...

gecen hafta 2 get ve arka makas için birer kat aldım bunları takabilecek ve cok can yakmıyacak bir usta tavsiyeniz olursa sevinirim

jeep96' Alıntı:
SAM_3248.jpg

üstad merhaba araç çok hoş olmuş elinize sağlık.
lastiklerin ebadı nedir caba
bende 99 wj ile pazarlık halindeyim.sizi örnek alırım heralde

hçakır' Alıntı:
üstad merhaba araç çok hoş olmuş elinize sağlık.
lastiklerin ebadı nedir caba
bende 99 wj ile pazarlık halindeyim.sizi örnek alırım heralde

99 wj almamak gerekliliği ile ilgili sitede çeşitli yazılar var okumanız tavsiye ederim...ı

levent bey meraba corumdan aldıgım get ve yaprak aldım fakat 3 ınch cıktı get ve yaprak getleri 2 ınch yapmak işlemini yani kısaltma işlemini nerede yaptırabilirim acaba ve ayrıca taktırmak için tavsiye ediceginiz biryer varmı tesekkurler

djizzet' Alıntı:
levent bey meraba corumdan aldıgım get ve yaprak aldım fakat 3 ınch cıktı get ve yaprak getleri 2 ınch yapmak işlemini yani kısaltma işlemini nerede yaptırabilirim acaba ve ayrıca taktırmak için tavsiye ediceginiz biryer varmı tesekkurler

niye ki? hazır 3'' işte..
illa kısaltayım diyosanız tornacı 5 liraya istediğiniz seviyeye getiri get leri...makasları takmazsınız o zaman herhangi bir maksçı küpelerle oynayarak 5 m yükseltir, o da basit işlem..

3 ınch olunca amortisorler ve kolları degiştirmek lazım diyolar suan için öyle bir masraf yapıcak durumum yok malesef yoksa bende direk bunları takmayı dusunmustum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR