WJ 3.1 TD Kullanım Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkbg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,849

darkbg

Jeep Grand Cherokee 3.1 TD
arkadaslar Yaklasık 3 aydır wj 3 .1 td kullanıorum aracımda pek sıkıntı yasamadım ama bu benım ilk jeep deneyimim aracımın km si 180.000 . Bulgaristandayım ve Pek bu iş ten anlayan ustalar yok .. Bana gerek kullanım olarak Gerek Kontrol ettirmem gereken parcalar konusunda bilgi verebilirmisiniz ... şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: WJ 3.1 TD Kullanım Önerileri

mrb bende 3 senedir kullanıyorum aracım 195 binde aracınızın bakımlarını zamanında yaptırırsanız yağına suyuna dikkat edin mutlaka organik antifiriz kullanın çok sıkıştırmayın hararete dikkat edin yeter orda parça fiyatları nasıl tr de çok pahalı mesela ben bu ara ucuz mazot aldım bir kaç defa mazot pompası arızalandı birde alt takımı değiştirecem rotiller denge kol burçları vs. orda fiyatlar nasıl parça olarak

benım görüşüme göre 1-2 servis dısında burası cok berbat ancak cok sayıda morg var aradıgım butun parcaları genel de morg lardan temin ettim cünki cok büyük fiyat farkı oldu su ana kdr v kayısı gergi bilyasını deiştirdim tr de fiyatı 350 lira dediler ben 80 liraya morg dan aldım problemim cozuldu. onun dısında gaz telim kopmustu onuda komple takım halinde 50 liraya temin ettim burdada orjinal parca sıkıntısı var gerekli parcaları ya morglardan 2. el temin ediyorum yada türkiye veya amerikadan belli sürede gelior. bizim model araclardan araştırdıgım kadarıyla 50 ye yakın 3.1 td modeli var yakın zamanda bi problem yasıcagımı tahmın etmiorum. tavsiyeniz için teşekkürler bir ihtiyac oldugunda mesaj atın elimden geldigince yardmcı olurum

http://www.chastijeep.com/ ben bu siteden temin ettim alt takım için gerekenleri site bulgarca ancak parcaları resimlerinden ayırt edebilirsiniz yazıların en sonundada fiyatı yazıor örn. цена: 232 лв. 1 leva yaklasık olarak 1.20 lira yapıor buna görede kafanızda fiyat olusturabilrsiniz

parça numaraları var bu sitede parça numaralarından bulurum ordan nasıl getirtebiliriz bunlar sıfır ürün heralde

0 urun ancak getirme işi hakkında bir bilgim yok

ordan alıp kargoyla falan yada tr gelenle gönderme imkanı olurmu acaba fiyatlar baya uygun gibi

mail adresinizden facebook daveti yolladım ordan konusalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR