Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Billyboy35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,591

Billyboy35

Kamp I
Yer
Almanya
Merhaba arkadaslar suan kulandigim aracin sanirim hastalik derecesindeki sorunu orjinal teyibin radyosuymus ?
Radyo calismiyo 0 ne yapcagimi sasirdim tamir olmuyormus tuner bozulmus dediklerine gore simdi bende arayisi basladom ya orjinal sifir cihaz bulcam onu da nerden bulcagimi bilmiyom.yada bir teyip alip takcam tabi ozaman goyuslukte oynamak gerekecek.ve cd changer de calismiyacak yani ne yaPacagimi sasirdim benim gibi bu sorunla muzdarip olup kurtulus hikayelerini benle paylasirlarsa sevinirim

Etiketler
Ynt: Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde

istanbuldaysanız size maslak oto sanayi sit. 2 nci kısımdaki Osman ustayı öneririm.
Zaten çoğu amerikan servislerin tamir işlerini o yapar.
osman durak. 0533 419 24 24.
namı diğer pioneer osman.
yardımcı olup sorununuzu çözeceğine eminim.
selamlar

Merhaba,
Radyoyu tamir ettirmeye hiç uğraşmayın bence.Parçası bulunmuyor.Ankara'da iseniz Yıldız sanayi sitesinde iki adet Jeep parçası satan yer var.ikinci el radyo teyp bulabilirsiniz buralarda, yalnız pazarlık yapın garantili alın.Jeep Market Tel:3123542737

Ankarada yilmaz elektronuik var cherokee teypleriintamirini yapiyor gecen hafta zj nin teybini tamir ettiler dugmeler ve kaset cslismiyordu gicir gicir yaptilar simdi cd mekanizmasi icin haber bekliyorum.

Hocam simdi aklima geldi bu dedigim yerde 2000 wj icin feyp var 750 tl bir fihat soylemisti benim zj ninki yerine takabiliriz diye cihaz sifir gibiydi..

merhaba, 2001 model WJ aracımın orjinal teyibi halen satılık. malum sitede de ilanı var. kısa bir süre once okuyucu gozunu sıfırı ile degistirmistim.(250 tl)
teyip icinde 350tl olarak ilana yazmıs idim. (cd changerı da isterseniz verebilirim ayrıca)
ilgilenirseniz telefonum 0533 525 98 35
saygılar...

Direksiyondan kumanda gitti demek

Yilmaz elektronikteki usta oem teyp dusunurmusun dedi yok dedim, sonra zaten kimse oem istemiyor orjinali ne ise tamir ettiriyor simdiye kadar kimse taktirmadi demisti

arkadaşımız taktırmış hayırlı olsun güle güle kullanın.

sagolun arkadaslar eve orj yaptircaktim yaptiran 1-2 arkadas buldum onlarda tamir etirmis ama yine bozulmus ve radyo biliyorsunuz ABD gore isliyor ara kanalar cekilmiyor.
Evet tek kotu tarafi elden kumanda giti ama sorun degil aletin uzaktan kumandasi var oda beni kurtariyo /
Bi guzel yani olduysa da tabi bu goreceli bir yorum o teyibin kaba goruntusu giti dah sade ve daha hos oldu bana gore....

Arkadaşlar merhaba,
15 gün kadar önce aldığım 2000 model 4,7 V8 wj'min bagajdaki orijinal cd-changer'ini bir türlü açamıyorum (besleyemiyorum). Yani eject tuşu çalışmıyor, sanki elektrik gelmiyor gibi. Muhafazasını söktüm, elektrik soketini kontrol ettim, görünürde bir anormallik yok. Daha önce hiç Cd-changer kullanmadım, benim aracıma özel olmayıp da benim bu cihazı kullanmayı bilmiyor olma ihtimalimden sebep temel bir yanlışlık yapıyor olabilirim. Bundan dolayı en basit tavsiyenize dahi açığım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR