winç tamponu ön ve arka cj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,811
A

AKIN

Ziyaretçi
hüseyin ustanın eline sağlık.....

DSC02403.jpg

DSC02406.jpg

DSC02407.jpg

DSC02408.jpg

DSC02410.jpg

Etiketler

Ynt: winç tamponu ön ve arka cj

;) İSTER PASLANMAZ KROM MALZEME İSTERSENİZ ELEKTRO STATİK BOYALI ÇELİK MALZEME .....

22052007.jpg

22052007(001).jpg

KOD 123.jpg

KOD 124.jpg

EĞER BU TAMPONLARDA İSTERSENİZ YEDEK PARÇA AKSESUAR BÖLÜMÜNDEN OTO YALÇIN İLETİŞİM BİLGİLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ

güzel çalışmalar resimleri zahmet edip atanarkadaşımız dan ricam burdan detaylı bir fiyat bilgilendirmesi yaparsanız seviniriz hem biz bilgilenmiş oluruz hemde boş telefon tırafıgi olmaz bence

ön tampon siyah olarak 650tl paslanmaz olarak 850tl dir

çok güzel tamponlar yapanın ellerine sağlık ama fiyat olarak yurt dışınan gelen muadilleri ile aynı fiyatlarda keşke biraz daha makul fiyatlı olsa

akın tanponlar kolayda ikinci resimdeki gibi bi cj7 lazım bana :smiley: bu arada hoş geldin gezenbilire

eyvallah abicim valla orjinal cj.7 bulmak zor bulunsa bile baya pahalı ama sonradan yapılma cj7 istersen ayarlarız.. resimdeki orjinal

biraz zaman geçsinde bitane ayarlayalım artık cj 8 den falan kısaltıcaz. bu arada bu cj de V8 mi var gerçkten

akın hoşgeldin.. güzel iş çıkartmışsınız yine.. benim sarışın şu an için beklemede, ama gmc için irtibata geçicem kaportadan çıkmaya yakın..

irtibat bilgileri için yönlendirmişsin de, böylesi daha kolay olur sanırım..

yalçın oto irtibat bilgilerine daha kolay ulaşır üyeler..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16086.0

evet ozan abi cj.7 de 5,7 motor var çok süperde oldu aynısında toplayalım bi tane daha arayı açmamak lazım.....
bu arada komutanım sizden ne haber görüşemiyoruz..

valla sorma, uzak kaldık Ankara'ya.. Tunceli'den Bursa' ya geçtim.. siz aynı şekilde devam anlaşılan.. güzel işler çıkıyor, nazar değmesin.. cj İstanbul'da gidip kuru yağlama yapmamı bekliyor, bu arada aldığım GMC suburbanı kaportaya soktum, ömürlük olsun diye uğraşıyorum.. yakın zamanda parça ihtiyacından ararım.. şu an bir arkadaşın willsyle ilgileniyorum, geçen hafta yf karbüratör tamir takımı için arayacaktım ama işlerin yoğunluğundan arayamadım, hafta içi fırsatım olursa ilgilenicem araçla.. o zaman ararım, hem hal hatır sorarım, hem de gönderilecek adresi veririm :D

KOMUTANIM BAYA ZAMAN OLDU GÖRÜŞMEYELİ SEVİNDİM BURSAYA GELMENİZE BİLDİĞİNİZ GİBİ AKSESUAR İMALATINA DEVAM EDİYORUZ. SUBURBANDA BİTİNCE DEDİĞİNİZ GİBİ ÖMÜRLÜK OLACAKTIR AMA WİLLYSDENDE VAZGEÇMİYOSUNUZ ARTIK WİLLYS USTASI DESEK YANLIŞ OLMAZ... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR