Willys Parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EM5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,010

EM5

Kamp III
Yer
İstanbul
Komple Willys parçaları mevcuttur isteyen arkadaşlar olursa uygun fiyata alabilirler ...
Saygılar ...

Etiketler
Ynt: Willys Parçaları

bna km saati ve ön panel düğmeleri lazım eğer elinde varsa bna ulaşırmısın 05432013771

anladım tşk. motorda bir parcalazım olur sa size dönerim iyi günler.

arkadaşım km saati varmı ??
konu açmısın soru soruoz snde cvb verme nezaketinnde bulun en azından yok yada var.

marmara1453' Alıntı:
km saati varmı dedim ama gözünden kaçtı heralde arkadaşım ????
Siz nasıl bir KM saati istediğinizi belirtirseniz iyi olur ...Alçak kaputta olanlarmı yoksa CJ saatlerinden mi ? Alçak kaputta olan ufak saatlerden yok ama CJ saatlerinden var ...

bna büyük km saati lazım diğer küçük saatler değil 140 ibre olandan resim yükleyemediğim için gösteremiyom kusura bakma ama anlatabildim heralde cj lerin büyük km saati fiyatı nedir yazarsan sevinirim.

marmara1453' Alıntı:
bna büyük km saati lazım diğer küçük saatler değil 140 ibre olandan resim yükleyemediğim için gösteremiyom kusura bakma ama anlatabildim heralde cj lerin büyük km saati fiyatı nedir yazarsan sevinirim.
CJ kilometre saati 200 TL

resim olarak görme imkanımız varmı acaba bna telle ulaşırsan daha ayrıntılı konusuruz kardeşim tel no : 05432013771 burak yıldırım teşekkür.

Benim Willys yağ yakmaya başladı. Bazı tamirciler motor istiyor dedi. Siz de motor parçaları var mı? Neler olduğunu bende bilmiyorum. Motorun içindeki parçalar. sekman piston vs sanırım. tşk

selten35' Alıntı:
Benim Willys yağ yakmaya başladı. Bazı tamirciler motor istiyor dedi. Siz de motor parçaları var mı? Neler olduğunu bende bilmiyorum. Motorun içindeki parçalar. sekman piston vs sanırım. tşk
Hepsi mevcut ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri