Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm, 1954 model willys'imin manifolttan itibaren egzozu bitik durumda. Malum orjinalini bulmak zor ve maliyetli. Hesaplı ve işe yarayacak bir egzoz sistemi nasıl yapmalıyım. Borunun kalınlığı, orta ve son susturucu nasıl olmalı. Teşekkürler
Merhabalar, ben benim Series'de komple egzos yaptırırken, manifolddan çıkan egzosun başladığı ilk yer orjinal ve değişse bile devamı değiştiği için, o ilk kısmından boru çapı ve kalınlık tayini yapılmıştı, ona göre aynı borudan yapıldı ben yeni boğaz bulup komple değiştirmiştim. Susturucu olarak da , 50 li yılllarda katalitik konvertör olmadığına göre tek susturucu yeterli olacaktır, bizim motor hacmine en yakın egzoscumda 100 lük dodge susturucusu var diye onu taktırmıştım...
Teşekkür ederim, sanayide bulurum sanırım 100 lük dodge susturucu, iyi oldu söylediğiniz, sonuçta ikiside american menşeili, ve dodge da çok var türkiyede, Selamlar.
Rica ederim, eski susturucunun durduğu konuma uygun bir susturucuyu varsa elinde takmak ister usta ama neyin susturucusu olduğunu sorun ki , susturucunun direnci tahmini belli olsun(susturucusu takılacak aracın motor hacmiyle kıyaslarsınız)