willys alçak kaput kupa lazım acill

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkançiçek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,309

erkançiçek

Yeni Üye
merhabalar ben erkan Zonguldak'dan bende 1955 willys vardı yani yaklaşık 4.5 sene önce aldım aracı komple şasiden toplamak için dağıttım kupayıda komple kumlamadan sonra bi depo tutup oraya koydum başka bi willys alınca o iş rafa kalktı derken ona sıra geldi kupayı alıp tamire getirecektimki adam 25 tl karşılığında hurdaya vermiş elimizde evrak olmadığı için hiç birşey yapamadık bana alçak kaput kupa yani tekne dedikleri kısım lazım duyan bilen varsa almayı düşünüyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: willys alçak kaput kupa lazım acill

erkançiçek' Alıntı:
merhabalar ben erkan Zonguldak'dan bende 1955 willys vardı yani yaklaşık 4.5 sene önce aldım aracı komple şasiden toplamak için dağıttım kupayıda komple kumlamadan sonra bi depo tutup oraya koydum başka bi willys alınca o iş rafa kalktı derken ona sıra geldi kupayı alıp tamire getirecektimki adam 25 tl karşılığında hurdaya vermiş elimizde evrak olmadığı için hiç birşey yapamadık bana alçak kaput kupa yani tekne dedikleri kısım lazım duyan bilen varsa almayı düşünüyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Şayet yurt içinden olumlu cevap gelmezse dışarıdan temin edebilirsiniz.Komple kupa $ 2600 USD civarında almanız mümkün.(Nakliye ve/veya gümrük hariç)
Bir de foruma yazan arkadaşlardan birtanesi Türkiye'ye kupa getirtme konusu ile ilgileniyor(ticari anlamda) bazı mesafeleri aşarsa sorun çözülmüş olur.
Belki kendisi de bu yazıyı okur ve gerek duyarsa bir ileti gönderebilir.
Ancak kafama takılan bir nokta;
1955 model diyorsunuz.Aracınız alçak kaput ise üretimi 1953 te bitti.Sizinki yüksek kaput (CJ 3B) olmasın?Yada belki hep şahit olduğumuz üzere araç başka ruhsat başka da olabilir.

evet sanırım değişmiş eskiden kimin eli kimin cebinde misali ilginize ve willys lere olan ilginizden teşekkürler bu arada cuma gününden itibaren 10 ay yurt dışındayım venazuela dayım ordan parça temini ve yollamaya çalışacam..

erkançiçek' Alıntı:
evet sanırım değişmiş eskiden kimin eli kimin cebinde misali ilginize ve willys lere olan ilginizden teşekkürler bu arada cuma gününden itibaren 10 ay yurt dışındayım venazuela dayım ordan parça temini ve yollamaya çalışacam..
Şayet oraya kadar gitmişken Colombiya'ya geçme şansınız olursa tam da sizin jeep'in dönemlerinde üretilen klasik Willys lerin tam bir cennetine düşmüş olursunuz.Özellikle kendi aracınız için arayıp(hatta aramadan) bulamıyacağınız birşey olacağını sanmıyorum.
Tam olarak tarihi ne zamandır bilemiyorum ama şayet " Yipao" etkinliklerine denk gelirseniz Willys videosu çekmekten yorgun düşersiniz.Bunu da not edin derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR