willy için vinç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vandavales Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,258

vandavales

willys cj3b 1954
arkadaşlar uzun zamndır buralarda yoktum yeni geldim.
aracıma winch almak istiyorum bu konu hakkında heryerde çok yazı var ve dağınık .
ben buraya yazmaya karar verdim umarım yardımcı olursunuz.
bildiğim warn(çok pahalı) harici goliat bridpart ve tmax vinçler vardı bunlardan birini düşünüyordum fakat power adında sentetik halatlı bir ürünün daha olduğunu öğrendim sizce hangisi ?
12000 lik aracıma fazla gelir diye düşünüyorum yaklaşık 3.5-4.5 ton arası bişey düşünüyorum .
alan ve satan arkadaşlarda fiyat kullanım kalite bilgisi istiyorum .
yardımcı olursanız sevinirim .
fatih kaptan

Etiketler
Ynt: willy için vinç tavsiyesi

Bence warn herzaman ilk tercih... fiyat çok yüksekse Britpart'ı düşüne bilirsin. Ama o son yazdığın vinçi duymadım.

yedek parça ve servis bakımından bakmak lazım . warn britpart iyi markalar elbette ama power markası da birkaç yıldır aktif olarak kullanılıyor fiyat cazip ve yaygınlaştı. sentetik halatı da üzerinde olduğu için birçok araçta görmeye başladık...alabilen için warn elbette iyi 3000-4000 tl verebilen için iyi. 1000 tl civarı bütçe varsa power vinç ideal bence. ben britpart kullanıyorum 1.5 sene oldu çok yoğun olmasada yaklaşık 20-25 kere kullanmışımdır hiç teklemedi şimdilik.

tesekkurler yanıtlarınız için bu winçleri nereden temin edebilirim internet üzerinden satış yapan firmalar varmı.power düşünüyorum sentetik halat artısı .

vandavales' Alıntı:
tesekkurler yanıtlarınız için bu winçleri nereden temin edebilirim internet üzerinden satış yapan firmalar varmı.power düşünüyorum sentetik halat artısı .

internet üzerinden satanlar da var tabi sentetik halatlı ama şimdi benim yönlendirmem doğru olmaz siz kendiniz bakarsanız daha iyi olur..power vinç sentetik halat olarak aratın bulursunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR