Tyana Ana Kamp Mesajlar 47 Tepkime Puanı 10 Yaş 39 Yer Ankara, Türkiye 15 Eki 2023 #1 Merhaba dün gece ilk defa dizel ısıtıcımı çalıştırdım 1-2saat çalıştıktan sonra kapattım. Bugün kamptan ayrılıyorum. Aklıma takılan mazot deposundaki kalan mazotu boşaltmamız gerekiyor mu. Kalsa bir sakıncası varmıdır?
Merhaba dün gece ilk defa dizel ısıtıcımı çalıştırdım 1-2saat çalıştıktan sonra kapattım. Bugün kamptan ayrılıyorum. Aklıma takılan mazot deposundaki kalan mazotu boşaltmamız gerekiyor mu. Kalsa bir sakıncası varmıdır?
Tarkaner Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 199 Yer Istanbul 15 Eki 2023 #2 Önümüz zaten kış. Mazot da kolay kolay bozulmaz. Alevlenme özelliği de yoktur. Boşaltmanıza gerek yok. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önümüz zaten kış. Mazot da kolay kolay bozulmaz. Alevlenme özelliği de yoktur. Boşaltmanıza gerek yok. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 27,691 Tepkime Puanı 5,940 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 15 Eki 2023 #3 Hayır gerekmez.
M marlon Kamp II Mesajlar 407 Tepkime Puanı 71 15 Eki 2023 #4 İmkan varsa depoyu tam dolu saklayın. Depodaki kalan havanın neminden yogunlaşma ile cok az su karısabilir motorine onu engellersiniz en azından
İmkan varsa depoyu tam dolu saklayın. Depodaki kalan havanın neminden yogunlaşma ile cok az su karısabilir motorine onu engellersiniz en azından
Tyana Ana Kamp Mesajlar 47 Tepkime Puanı 10 Yaş 39 Yer Ankara, Türkiye 15 Eki 2023 #5 Teşekkür ederim cevaplarınız için