KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
inşallah alırsınız. beğendiğiniz arıcın linkni atarsanız sitede o raç hakkında bilgisi olan hatta belki satıcısını tanıyan arkadaşlar olabilir. belki sizin için bir kolaylık sağlanır.
Bu konu altında farklı bişey tartısıyoruz aslında ama wagoneerı da çok sevmeme rağmen mantık olarak tercihim fiyat performans ve işletim masrafları , benim ihtiyacıma ve gönlüme göre şimdilik kendime daha yakın bulduğum defender 110 a kaydı belli bir araç yok suan ama bakıyorum yılbaşına kadar almak istiyorum şehir içi şehir dışı defender kullanan reha abi ye danışıyorum ara ara aslında nette fiyatlar daha pahalı piyasaya göre benim zar zor ayırdığım bütçemi ona göre dikkatle harcamam lazım aracı ya içi yapılmış bulup satın alıcaz yada kendimiz yapmak için ucuz bı araç bulucaz artık
Buarada sizinde araç almak için karar verme durumunuz vardı biara yanlış hatırlamıyorsam explorer falan bakıyodunuz galıba noldu kavusabildinizmi aracınıza ?
Tesadüfen farkettim wagoner i ve çok ilgimi çekti meraj ettiğim yakıtı 6.2 v8 diesel bir motor sakin bir kullanımla of road düşünmeden ama yinede dağ bayır dada gezdiğini farz edersek ortalama nekadar yakar ve 4000 cc üzeri lpg li olan.Umarım zor sorular değildir.Şimdiden teşekkürler.
Tesadüfen farkettim wagoner i ve çok ilgimi çekti meraj ettiğim yakıtı 6.2 v8 diesel bir motor sakin bir kullanımla of road düşünmeden ama yinede dağ bayır dada gezdiğini farz edersek ortalama nekadar yakar ve 4000 cc üzeri lpg li olan.Umarım zor sorular değildir.Şimdiden teşekkürler.
kendilerini çok iyi biliriz bende 2 tane var. arkadaşlara katılıyorum 20-25 litre 100 km de yakar ama arkasına ne bağlarsanız çeker götürür. bir seferinde kemerburgazda bir geziyi arkamda bir lada ile tamamlamıştım