Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan giosué Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,607

giosué

İzmit Saat Kulesi
Yer
Maşukiye
Selamlar, öncelikle belirteyim botumu ve teknemi taşıyacak güçlü, geniş, sürekli yolcusu olacak uzun yola gelecek kendine has bir tarzı olan araç arıyorum hala karar veremedim, tavsiyeleriniz olursa başlık açmıştım konuyla ilgili daha önce ama cevap yazan olmamıs malesef, araçlarla ilgili uzunca bir süredir ağırlıklı olarak sitenizden bilgi topluyorum bu özellilkleri beklediğim araç duruşuna vurulduğum wagooner calssic olabilir mi acaba teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

Selamlar ,
Wagoneer gerçekten keyifli bir araç . Sitemizde kullananlarda var , muhtelif konularda tartışılmıştı da ... Yanılmıyorsam MK51 kullanıcı adlı Mustafa abi de var mesela ...

Yine bildiğim kadarıyla Ön arka dana44 var bu araçlarda . 3.8 ve 5.7 motorları var Türkiyede gördüğüm kadarıyla

Bahsettiğini zşartlarda ZJ de süşünebilirsiniz .

Kolay gelsin ...

Cevap için sağolun Barış Bey aslında wagoneer classic gerçekten klası olan bir araç ama işin birde mantık kısmı var altyapı servis olayı parça olayı nasıldır acaba ben aracın orjinalliğini asla bozmak istemiyorum parça oyuzden çok önemli bu aracı alırsam içini dısını boyasına kadar orjinaline yakın yapmak isterim bide zj yerine xj sanki daha dayanıklı gibi geliyo kasasının kemikli olusundanmıdır yorumlardan da oyle bir izlenim aldım ben tekne ve bot tasıyacağım için uzun yolları sevdiğimden yıpranması daha mı azdır xj nin ? teşekkürler

Dayanıklılık olarak bir farkları yoktur aslında . Farkları XJ nin offroada standart hali ile daha yatkın olmasıyla ilgili . Uzun yolculuklar sözkonusu ise bence ZJ daha tercih edilebilir . Zira Uzun yol konforunu XJ veremiyecektir . İki araçta eğer istenirse offroad modifikasyonu ve genel parça durumu olarak sorunsuzdur.

Wagonneri alıp herşeyiyle orjinal yapayım derseniz pek ucuza çıkmaz sanırım . Ama birerbir tecrübem olmadığı için yanıltmakta istemem .

Aslında mod arkadaşlara rica etseniz konusu jeep bölümüne alsa daha çok arkadaşın dikkatini çeker .

Barış Bey, wagoneer a klasik araçlarda olduğu gibi bir modifikasyon yapmaya gücüm yetmez zaten sadece aracın kimliğini yansıtan önemli parçaları mesela kokpit parçaları, döşeme, direksiyon, ön arka farlar, jant, aynalar vs uygun fiyatlara eski bir wagoneer edinip bunlardan alıp acaba içini eski görüntüsüne kavuşturmak kolay olurmu demek istemiştim. Alt yapı yurur aksam zannedersem pek sorun olmaz orjinal olmasada benim açımdan sağlam olması yeter
Konuyu burada açtım benim için genel araç bilgisi de önemli japon araçlardan ve land rover grubundan da çok etkileniyorum aslında fikrim sürekli değişiyor alıcağım araç benim ilk arazi aracım olucak oyuzden en ideali olsun içime sinsin istiyorum tekrar teşekkürler .

Alın bir tane Grand Cheroke dilediğiniz gibi kullanın sizi her konuda tatmin edecektir.

Kolay gelsin zor kararlar .

Tam olarak ne için kullanacağınız , nekadar ve nasıl araziye gireceğiniz Şehir içi , şehir dışı kullanım durumunuz ,ayırdığınız alım ve işletme bütçesi gibi birçok kriter var .

Bunun haricinde sizin zevkiniz ve içinize sinen marka model seçmek te var .

Benim alacağım taşıt için max masraflarıyla beraber ayırabileceğim bütçem 15 bine kadar aslında aşabilirim ama bu zamanda parayı biraz

temkinli harcamak istiyorum bu fiyatlara alınabilecek iyi araçların olduğunu biliyorum defender ve discocuydum en başında aslında hatta

ruyalarıma giriyo bu araçlar o derece yani ama yinede suzuki vitara 2000 v6 ideal gibi 1,6 jlx kadar yaygın olmasada güçlü ve hafif araç 1,6

jlx le yakın fiyatları var oyuzden de v6 mı tercih etsem diyorum biryandan da defender da alıyım diyorum sonra içini yaptırıp konforunuda

standarda çekebilirim aslında iç hacim ve tavan tam istediğim gibi ama uzun yol zorla mı bilmiyorum, nissan patrol su cgy 60 olanlar yuksek

tavanlılar onlarda çok iyi araçlar, pajerolar onlarda çok iyi hepsi çok iyi, ;D jeeplerinde gücü ve konforu hele wagoneer super araç , tek araç

olarak kullanıcam binek araclardan kurtuluyorum artık sizlerin bana bi objektif değerlendirme yapabilirmisiniz tecrubesine basvuruyorum artık .
wagoneer, xj, zj, defender 110 , discovery (v8 ancak benzinliye param yeter), range rover, nissan patrol cgy 60 , vitara 2,0 yada 1,6 jlx, pajero, galloper, ford explorer, toyota land cr ( param yetmez )

teknik bilgileri aktarıyım
quiksilver botumun boyu 3.80 e 1,80 max.
kg: 70 civarı motorla beraber tavanda taşımayı düşünüyorum dıstan takma motoru 120 kg falan gelir onla beraber max. römorklu tasıyacağım tekne ise 6 mt yelkenli yada 6 mt fiber kabinli tekne onunda römorkla beraber ağırlığı 1000- 2000 kg arası max bu deniz araçlarını beraber de taşıyabilirim ayrı ayrıda ayrıca 3 kapılı araç düsünmüyorum dalış malzemeleri çeşitli ekipmanlarım falan bide benim arkadaşlarım da oluyo beraber gidiyoz nereye gidersek yani doluda olucak araç şimdiden teşekkürler.

İmla hataları ve yazım yanlışları için kusura bakmayın, hızlı yazarken daha dikkatli olmak lazım !

Wagoneer, tam şasedir, ilk SUV araçtır, tanktır, asfaltta gider, arazide gider, sadece battı mı çıkmaz ;D
6 silindir ile yürür, V8 ile tadından yenilmez... ekonomik değildir, ama dolu modelleri çok luks'tür...
Aşkın Jeep'te bir ara kırmızı çok temiz 8 otomatik vardı 15'e çok niyetlendim ama bir eve bir erkek yeter....
XJ, ZJ'nin dedesi ama boynuz kulağı geçmez....

orkun ))enteresan tarif veriyosun yemek tarifimi bu kulakdı boynuzdu ) ciğeri s ağlam böbrekler iyi

Unal.... 8 otomatik temiz bir Wagoneer'in eline ne XJ, ZJ su dökebilir.... kaç senedir bu işi yapıyorsun ;D ....

o konuda hemfikiriz orkun )demek istediğin anlatma üslubun cok hoşuma gitti

Arkadaşlar sağolun bilgilendirdiğiniz için wagoneer classic ın yeni nesillere bile taş çıkartması şaşırttı beni demek o kadar saygın,
bu suv aleminde.
sağolsun MK51 Mustafa abi de bilgilendirmek iiçin ilgilendi oda kendi wagoneer ını satıyormuş araç gerçekten iyi gözüküyor umarım şartlarımız da uyar bakalım kısmet artık.

bence suburban da düşünebilirsiniz, sizin tekneyi bile bagaja koyup götürebilirsiniz : )

İyi geceler İlker Bey sağolun suburban da gerçekten müthiş araç devasa bişey dediğiniz gibi tekne falan vız gelir ama işte 5.0lt ve üzeri bir araç ve benzinli :-\ daha makul bir araç bulabildim almak için aslında gönlümdekide oydu şimdi ona bakıyorum temiz içi yapılmış bir defender 110 almak istiyorum kısmetse