VX100 görüş talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKINCI07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,759

AKINCI07

Yeni Üye
Yer
Antalya
Selamlar,kısmet olursa çok yakında ben de bir VX100 sahibi olmak istiyorum :smiley: sürekli ilanlara bakıyorum ve linkini vereceğim aracı çok beğendim,görüşleriniz ve yorumlarınız benim için çok kıymetli olacak,şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-turkiyede-ilk-ve-tek-arac-fazlaligindan-satilik-4-dortluk-arac-77392425/detay

Etiketler
Ynt: VX100 görüş talebi

İyi günler
Sy Akıncı
Araç çok güzel,temiz görünüyor,ancak her ihtime karşı özellikle serviste kontrol ettirmenizde fayda var.
Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan

Gökser bey merhaba

gectigimiz eylul ayinda yani 2012 eylul de 2001 model vx100 aracimi 40 liraya verdim sifir hata ve tum bakimlari duzgun yapilmis bir aracti ve yine ayni araci 2012 subat yada mart ayinda net hatirlayamiyorum ama yine 40 liraya almistim arac icin birsey soyleyemem ama fiyati oldukca yuksek geldi bana 2000 model bir arac icin ,

nedense bu vx100 ler degil sadece toyotalar cok yuksek rakamlara satilmaya calisiliyor calisiliyor diyorum cunki satilmiyorlar
bu arac ben benim aracimi aldigim yani subat mart aylarinda da satilikti ben aracimi aldim keyfini cikarttim hevesimi aldim ve sattim ama bir cok o donemde satilik olan araclar halen satiliklar bu arac gibi

umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir hayirlisi olsun herkes icin ama vx100 alacaginiz icin biraz sabirli olmaniz gerekecek gibime geliyor

Çok teşekkürler arkadaşlar,Kıvanç bey mesajı aldım :smiley: insan niyetine girince,araç da güzel olunca heyecan yaratıyor haliyle...sakin ol,sakin ol,derin derin nefes al ;)

bencede sakin olmakta fayda var.kıvanç bey sonuna kadar haklı yazdıklarında.insanlar ya piyasayı bilmiyorlar yada kör satıcının kör alıcısı misali birbirlerini bekliyorlar.şu vergi yasası çıksın işte ozaman göreceğim ben bu uçuk kaçık fiyat isteyenleri ;D ;D ;D

bu arada konu ile alakasi yok fakat Amarok otomatik vitesi test etmenizi ısrarla tavsiye ederim ben aldim cok cok memnunum hem yakıt hem vergi hemde sıfır olmasinin avantaji ise cabasi ;)

kıvanç bey elma ile armutları aynı sepete koymayalım milletin aklını da karıştırmayalım ;) olurmu.siz de aracınızı güzel ve mutlu günlerde kullanınız size ve sevdiklerinize kazasız sorunsuz mutlu ve huzurlu anlar yaşamaya vesile olsun AMAROK ...

yasakşehir07' Alıntı:
kıvanç bey elma ile armutları aynı sepete koymayalım milletin aklını da karıştırmayalım ;) olurmu.siz de aracınızı güzel ve mutlu günlerde kullanınız size ve sevdiklerinize kazasız sorunsuz mutlu ve huzurlu anlar yaşamaya vesile olsun AMAROK ...

Özay bey maksat kafa karistirmak degil bugune dek 3 tane 4x4 kullandim elbette elma armut gibi farkli yerlerdeler araclar ama inanin ben cok agir offroad yapmadigim icin sayet benim gibi piknik yapmaya uzaklara ve cogu kişinin giremedigi yerlere girmekse maksat degerlendirilmesi gereken bir arac elbette yine tekrar ediyorum ayni yerlerde degiller araclar fakat beni gidecegim ve diger 4x4 lerle gittigim yerlere goturebilecek bir arac oldugu icin denemekte fayda var :smiley:
ayrica iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim dilekleriniz hepimiz icin gecerli olur umarim hoscakalin

kakyol' Alıntı:
Özay bey maksat kafa karistirmak degil bugune dek 3 tane 4x4 kullandim elbette elma armut gibi farkli yerlerdeler araclar ama inanin ben cok agir offroad yapmadigim icin sayet benim gibi piknik yapmaya uzaklara ve cogu kişinin giremedigi yerlere girmekse maksat degerlendirilmesi gereken bir arac elbette yine tekrar ediyorum ayni yerlerde degiller araclar fakat beni gidecegim ve diger 4x4 lerle gittigim yerlere goturebilecek bir arac oldugu icin denemekte fayda var :smiley:
ayrica iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim dilekleriniz hepimiz icin gecerli olur umarim hoscakalin
kıvanç bey ben onu söylerken kafa karıştırmak amaçlı söylemediğinizi biliyorum zaten.sadece şaka amaçlı söyledim.ayrıca bundan sonra bana daha iyi bakmanız gerekecek enişteniz oluyorum bende emanetiniz olacak inşallah ;D elbetteki siz ve diğer tüm arkadaşlarımız için iyi dileklerimizi, dualarımızı,yardımlarımızı eksik etmeyiz.saygılarımla.

yasakşehir07' Alıntı:
kıvanç bey ben onu söylerken kafa karıştırmak amaçlı söylemediğinizi biliyorum zaten.sadece şaka amaçlı söyledim.ayrıca bundan sonra bana daha iyi bakmanız gerekecek enişteniz oluyorum bende emanetiniz olacak inşallah ;D elbetteki siz ve diğer tüm arkadaşlarımız için iyi dileklerimizi, dualarımızı,yardımlarımızı eksik etmeyiz.saygılarımla.

:smiley: hayırlı ugurlu olsun insallah enişte bey :smiley:

modele ,kilometreye göre pahalı bence.

en önemlisi komple boyanmış araca göre pahalı..renk değiştirmek zor iş.fitili şusu busu ,lambası biçok yeri sökülmüş,takılmış.döşemeler değişmiş koltuklar sökülüp takılmış.yani heryere el değmiş.

yetkili servis bile orjinal öncamı düzgün takamayıp rüzgar estiriyorsa size bu memlekette,bu kadar parçanın sökülüp takıldığı arac bu para olamaz,olmamalı..

bulursunuz yine 2000 veya 99 arac olur km si 100bin civarı servis bakımlı,düzgün binilmiş ozaman verilir 50-55 herneyse.3ü 5 i hiç aramazsınız.

acele yok ,elbet düşer, temizi düştüğündede ufak hesap yapmamanızı tavsiye ederim.

selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR