vx 100 hakkında acill yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arif84 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,021

arif84

Yeni Üye
Öncelikle herkeze merhabalar,gezenbilir sitesinin yeni üyesiyim ankarada oturuyorum,yaklaşık 4-5 aydır vx 100 araca ilgi duymaya başladım ve temiz masrafı minumum düzeyde bir vx 100 aramaya başladım,internet sitelerindeki araçların birçoğuna gittim kimisinin fiatı fazla kimisininde göründüğü üzere temiz olmadığına karar verdim.Sizi fazla sıkmadan konuya girmek istiyorum.ankarada 2001 model bej renkli bir vx 100 buldum 147000 kmde şirketin 15 tane arabasından biriymiş ve genelmüdür kızı kullanıyomuş tanıştık hepsiyle aracı gördük,araçın kokpit ve derileri inanılmaz temizlikte. 30 000 km öncesindede prins marka lpg taktırılmış.sadece dıştan iki tanponun boyanması gerekio haliyle bayan kullandığı için,aracı şaşmazda özel bir servise götürdük şanzuman ve indirme kaldırma sisteminde sorun olmadığını yalnızca balata ve disklerin değişmesi gerektiğini vb 1700 tl masrafın olduğunu sölediler.herşey buraya kadar iyi,,,kasko şirketimi aradığımda aracın seceresini çıkarttım ve bana söylenen araç daha 1000 km deyken içine su almış ( sanırım dereden geçmiş ) airbag beyinleri ve buna bağlı bağzı elektrik aksamları değiştirilmiş ve birde sağ ön koltuk değiştirilmiş...şimdi bu ne demek oluyo ne anlamalıyız..aracı bir saatlik uğraşmayla 46 000 tl ye indirdik...acil bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.bu fiyata bu araç alınırmı...

Etiketler
Ynt: vx 100 hakkında acill yardım

merhaba
aracin ilani vs varmi internette gorebilecegimiz ve ankarada suan galeride satilik olan benim sattigim bir arac var isterseniz arac hakkinda bilgileri verebilirim

land cruiser ın da su alıp hasar görmesi için baya denize falan gidip açılmış olması lazım diye düşünüyorum :smiley:

inanın bende birşey anlamadım airbag beyinleri değişmiş,bu 1000 km de olmuş daha araç yeniyken fakat sonuç olarak bu km gelene kadar bi sorun çıkmamış.ne gerekiyosa değiştirilmiş ,kıvanç bey aracınız hakkında bilgilendirilmek isterim.bahsettiğim araç sahibinden.com da ilan numarası 107164448

merhab benim sattigim arac bu ben araci teslim ettigimde herhangi bir sorunu kazasi belasi yoktu satali da cok olmadi zaten o galeriye takasa verdim araci ve gayet temiz bir arac ben araci 2. sahibinden aldim arac 2. sahibinde 5-6 yıl kullanilmis bakimlari duzenli yapilmis bir araba ve galerici arkadaslar gayet temiz ve durust insanlar benim taniyabildigim kadariyla sayet dusunurseniz benim adimi vererek giderek arabayi gorup pazarlik edebilirsiniz zaten ankaradasiniz emek 8. caddedeler orada orkun bey var iletişime gecerseniz oda benimle ayni seyleri soylecektir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-autorom-dan-2001-land-cruiser-vx-100-prins-lpg-full-hatasiz-106963384/detay

evet çok düzgün bi araca benziyo lpg yi sizmi taktırmıştınız km de ne yakıyo

eğer ilgilenirseniz Antalyada çok temiz bir vx 100 var 42.000 tl - 2000 model - herşeyi faal çok temiz bir araç

tuğsan bey internette yok sanırım araç ankaradayım malumunuz off road yapmamış içi ve dışıyla temiz vx 100 arıyorum bu aracı nasıl görebilirim

evet araç internette yok şimdiki sahibi satmaya mecburiyetten yeni karar verdi aracın bir önceki sahibi benim sıkışınca satmıştım 3 ay kadar evvel bir arkadaşım babasına aldı .ancak amca biraz yaşlı olunca araç biraz ona büyük geldi.bu arada arkadaşımın maddi sıkıntısı baş gösterdi. ve şimdi aracı satıyor.araç normalde 45.000 tleder ama sıkışık durumdan dolayı 42.000 tl ye verecek .araç hiç off roada çıkmadı. bendeyken benim vx 80 olduğu için sadece günlük kullandım ve her türlü bakımını bizzat yaptırdım.arkadaşımda aynı şekilde benim yaptırdığım ustaya devam etti.Kısacası temiz bir araç.belden aşağıda boya var ama çiziklerden ötürü boyanmıştı.ben alırken toyotada expertiz yaptırmıştım.isterseniz burda toyota özel servis kemal bey arabayı tanır sorabilirsiniz veya bakırcılar resmi servise expertise sokabilirsiniz.inanın param olsa bu aracı geri almak isterdim.en azından bu aracı bilen biri alsın.

Fotoğraf-0286.jpg

Fotoğraf-0284.jpg

Fotoğraf-0257.jpg

Tugsan bey arkadaşınız takas+nakit düşünürmü.

Kıvanc bey tebesümünüzü görürü gibiyim :smiley:

valla bilmiyorum teklifiniz nedir kendisine ileteyim ama aracı paraya sıkıştığı için satıyor bu arada ben azerbeycandaydım bugün döndüm anca yarın sorabilirim

Ynt: Vx 100 Hakkında Acill Yardım

Merhaba arkadaşlar,adım Serkan İstanbul'da yaşıyorum uzun zamandır 4x4 bakıyorum ve en sonunda bugün LC VX 100 almaya karar verdim hatta bir tanesine baktım sağolsun arkadaş test sürüşü yapmamıza bile izin verdi acayip hoşuma ve nasip kısmet olursa almak istiyorum.Özellikle Çağlar Bey'in engin fikirleri açıklamaları yazdıkları beni çok etkiledi saat gece yarısı ve bu aracı olabildiğince inceliyorum :smiley:
Sizce 220 bin KM çokmu 2000 model için ve tüpsüz şehir içi 80 kuruş şehir dışı 60-65 kuruş yakıyor dedi arkadaş,arabada yok yok acayip hoşuma gitti :smiley: Araç kaplama yapılmış dıştan sonra sökülmüş ama boyaya zarar verilmiş ve sebepten dolayı araç tavan hariç boyanmış,sizin fikirleriniz nelerdir ?
Herkese teşekkür ederken sizlerden yardım ve değerli fikirlerinizi beklediğimi söylemek isterim çünkü sizlerin fikirleri benim için çok önemli :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR