Ekli dosyayı görüntüle 503817 Hasmet Bey,
Vakit ayirip cevap verdiigniz icin cok tesekkur ederim.
Resim ekledim, umarim gozukur. ic dizaynini o sekilde yapmak istiyorum. fakat arkada 2 tekli koltuk seklinde arada koridor olmasi acisindan.
Aracim panelvan orta kismindada pencere var ben arka kisminda pence dusunmuyor wc ve dus olacagi icin. belki yuksek tavanin yanlarina actirilabilir? Acba tavanada havalandirma- aydinlatma icin gerekirmi sunruff tarsi birsey?
"İç yüzeyin temizlenmiş, ses ve ısı izolasyonu gibi nedenlerle boyaya katkılar yapılmış olmalı" Tam anlamadim bu cumlenizi
)) aciklayabilirmisiniz lutfen.
Anladigim kadariyla mobilyalari duvara ve tavana montelemek icin panellere sadece yapistirici uyguluyoruz dogrumudur? vida vs. geremiyor.
mazotlu ısıtıcı ayni zamanda sogutuyor diye dusunuyordum:/ tuh.. aracta klima var o zaman yazlari arabayimi calistiracagim yani serinletmesi icin aracin icini? birde acaba klima cikis fanlarindan arka taraflarada hava yolu gibi birseylerle uzatsam olabiliyormu oyle yani ayri bir hat cekilse
yani o zaman is olarak soyle bir liste cikiyor.
1- projeyi iyice dusunmek ( yatak dolap , ocak, buzdolabi vs nerede olacak)
2- acilacak olan pencere harici elektrik deligi, pis su tankinin vs acilmasi. ve hemen kapatilmasi gerekli malzemeler ile.
3- Kaporta tamiri , gerekli vinil kaplama islemleri.
4- Gereklli elektrik kablolarinin borularinin yerlestirilmesi.
5- yalitim ve ses izolasyonu. Bunun icinse en kafama yatan cozum su sekilde oldu yanlissa duzeltin lutfen.
- Abba bizofol 1.katman
- Punteks Izogreen 2.katman
- 3. katmanda nem bariyeri icin naylon
6- sonrasi mobilya vs.. oraya daha vakit var
)
Bir sorum da su sekilde olucak , Yallitim ve ses izolasyonundan sonra kablolamaya gecilmesi yanlismi oluyor? sanki arakada kalirlarsa bir sorun olursa hepsini sokmek zor gibime geliyor.
saygilar
Emre