Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freedom.gg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,993


Merhaba.Bende aynı aracın bir üst kasası aldım 18 koltuklu.Ancak forumlarda şiddetle karşı çıkılıyor ,camlı minibüsten karavan olmaz yazın pişer kışın donarsın izolasyon yapamazsın deniyor.

Bu problem için bişeyler düşündünüz mü acaba ?
 




Karavan yapılacak araç seçimi, yapımda ya da yalıtımda kullanılacak malzeme türü vb konular sizin aracınızı nerede hangi mevsimde kullanacağınıza, bütçenize ve beklentilerinize de bağlı bir durum. Verilen tavsiyeler (çok kabul görmüş ve birçok kişi tarafından onaylı değilse ) kişisel deneyimlerden kaynaklandığı için sizin için gerekli ve geçerli olmayabilir.
 



Merhabalar, taban kısmı için laminant parke yerine şu malzemeden kaplamayı düşünüyoruz, daha önce yapan, deneyen var mı acaba?



 

Karavanlarımda (3) taban iҫin hep benzer malzeme kullanırım. Yaz kıș temizliği kolay. Yaz aylarında iҫeri tașınan kum veya toprağı süpürmek kolay. Kıș aylarında yürünen yerlere resimde gördüklerimizden sererim. Bunların altı lastik olduğu iҫin tabanda düzgün duruyorlar ve yürürken ayağın takılma tehlikesi yok.

 



Bende yeni keşfettim bu ürünü ve çok pratik mantıklı geldi, teşekkür ederim, bende bundan kullanayım o zaman
 


Laminant parkede 31,32 veya 33. sınıf düşünebilirsiniz hemen vazgeçmeyin, bu sınıflar mağaza ve ofis zemini gibi yoğun kullanılan alanlara döşenir ve suya da dayanıklıdır. Mineflodan daha şık durur bence, yine de siz bilirsiniz. Selamlar
 







Gamze Hanım, gerçekten çok güzel bir iş çıkardınız. Güzel günlerde güle güle kullanmanızı dilerim.
 



ne soylesem bilemedim. harika bi iş cıkarmıssınız.
inşallah en kısa zamanda bitirip yollara cıkarsınız.