Volkswagen - Amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 432
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 286,343

Etiketler

Ynt: Volkswagen - Amarok

bu durumdan anladigimiz jant ve lastik olculerini cok oynamayacagimiz sanirim

kakyol' Alıntı:
bu durumdan anladigimiz jant ve lastik olculerini cok oynamayacagimiz sanirim

hocam benim nacizane görüşüm ve önerim o doğrultudadır... zaten %3 oranından daha fazla oynama yapılmaması konusunda lastik firmalarıda uyarıyor...

beni 265-716 almamdaki maksat aracın defransiyelin yere yüksekliğini artırmak amaçlıydı mekanik aksamla oynamadan 3 cm yükseklik kazanıyor fakat bu arada daha önce yazdığım dezavantajları cabası bence fabrika değerinden %3 ü asla geçmeyin saygılar....

bende olculerle oynamamaya karar verdim orjinali 255x60x18 ve ben 255x65x18 AT lastik uygulamayi dusunuyorum tesekkurler

kıvanç bey aşağıdaki linkten sizin aracınıza uygun ölçüyü hesap edebilirsiniz....

http://www.lastik24.com/Calculation.aspx

Merhaba size ozelden bir mesaj attim ve 34 hn 1940 plakali aracin jantlari kac " ve markasi kefir fiyat verirseniz sevinirim

Arkadaşlar,

Yeni aldığım 7000 km deki Otomatik Highline siyah Amarok u ihtiyaçtan satmak zorundayım.Arka bagaj brandası ve havuzu Doğuş oto da yapılmış olup,arzu edenlere resimlerini gönderebilirim.

Merhaba Ben aracimin arkasini kapatmayi dusunuyorum fakat orjinal rollbar var rollbarlar Engel olmazsa talip olurum fiyat ne dusunuyorsunuz

Merhaba,

Rolbar ın tipi nedir bilemediğimen yorum yapamayacağım.Aracı aksesuarları ile beraber 79350 ye aldım,73500 düşünüyorum.Ekim trafik çıkışlıdır.