Vites Hakkinda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yunus Can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,729

Yunus Can

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba

Aracım 3 ıleri t150 sanzuman ben yenı cj kullanıcısıyım asfaltta suruyorum devır saatım yok 1 ıle kalkıyorum hemen 2 ye atıyorum bu dogrumu motor sesini alamıyorum cok sesli ve headers var ortalama kac km de vıtes gecısı yapmalıyım ?

Tessekkurler :smiley:

Etiketler
Ynt: Vites Hakkinda

hocam lastik ebadınız ve ayna mahruti oranınız olmadan böyle bir yorum yapmak yanıltıcı olur ama iş sizde bitiyor bence araç gürültülü bile olsa bağırıp bağırmadığı belli olur sakin kullanımda çok basmadan vites değiştirebilirsiniz vites düşürürkende pedalın verdiği tepki sizi teşvik edebilir kolay gelsin

Ynt: Vites Hakkinda

Yunus kardeşim sen yanlış araba almışşın, otomatik bir araca bak.
soruna gelince
t 150 normalde 2.vitesle bile yerinden kalkar 2.vitesde normal kullanımda cok ideal bir vitestir 2 ile heryere gidersin.Kayseriye yolun düşerse uygulamalı bir tur atalım
saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR