Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEŞİL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,225
Y

YEŞİL

Ziyaretçi
Temiz bir Vitara yada Jimny düşünüyorum. İlk arazi aracaım olacak. Daha önce fiat uno m vardı, off road yaptık araba pert oldu :smiley: ilk terchim vitara fakat 15000 e kadar jimny bulabilirsem olabilir. Ayrıca taksitle olursa fiyat konusunda daha yukarı çıkabilirim.

Etiketler

Ynt: Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz)

2001 model 120 000 km de hiç araziye çıkmamış,(120000 km yi ilk sahibi bayan yapmış)masrafsız vitara 18 500 lira...

suleymani' Alıntı:
2001 model 120 000 km de hiç araziye çıkmamış,(120000 km yi ilk sahibi bayan yapmış)masrafsız vitara 18 500 lira...

fotolar var mı ?
ayrıca 3 kapı ve manuel vites olması birinci tercihim

YEŞİL' Alıntı:
fotolar var mı ?
ayrıca 3 kapı ve otomatik olması biinci tercihim
Baska bir konudada "manuel istiyorum" demiştiniz,sanırım fikir değişiyor araştırdıkca benim aracım 5 kapı manuel yani en çok tercih edilen model...

suleymani' Alıntı:
Baska bir konudada "manuel istiyorum" demiştiniz,sanırım fikir değişiyor araştırdıkca benim aracım 5 kapı manuel yani en çok tercih edilen model...

DÜZELTTİM. otomatik olmaması diyecektim :smiley:
aracınız hakkında detaylı bilgiler verebilirmisinz ?

YEŞİL' Alıntı:
DÜZELTTİM. otomatik olmaması diyecektim :smiley:
aracınız hakkında detaylı bilgiler verebilirmisinz ?

İlanlar bölümünde görebilirsiniz,ankaraya yakınsanız aracımı görmeden kararınızı vermeyin ...

suleymani' Alıntı:
İlanlar bölümünde görebilirsiniz,ankaraya yakınsanız aracımı görmeden kararınızı vermeyin ...

18 500 olan ilan değil mi ?
3 kapı olmasını istiyorum.

bende 3 kapı istiyordum sonra bir tanesini denedim bridgestone dueler standart ebatta lastikle asfaltta zıplaması,yüksek hızlarda(90-100) güvensizliği vazgeçirdi...

sitede mehmet can arkadaşımızın çok temiz off road icin hazırlanmış şekilde düzgün otoparkta kullanmadığı bir jimny si var

sitede ilanıda var hatta mavi renkli araç çok temiz ve 3 adet off road aracı arasında 0 km olarak yaptığı bir araç 2005 model olması lazım

0532 593 47 00 ararsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz

c@n' Alıntı:
sitede mehmet can arkadaşımızın çok temiz off road icin hazırlanmış şekilde düzgün otoparkta kullanmadığı bir jimny si var

sitede ilanıda var hatta mavi renkli araç çok temiz ve 3 adet off road aracı arasında 0 km olarak yaptığı bir araç 2005 model olması lazım

0532 593 47 00 ararsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz

teşekkürler. o araca baktım kardeş 20 000 fazla gelecek bana malesef

YEŞİL' Alıntı:
teşekkürler. o araca baktım kardeş 20 000 fazla gelecek bana malesef

hmm evet o konuda haklısınız ama işte standart bir arac alıp zaten 5000 tl harcıcaksınız die öneri olarak sundum dostum ben :smiley: memo ile telefonda bir konuşun bir orta yol bulabilirsiniz

sanırım aradığınız araç tam da benim 3 Ocak'ta satılık ilanı verdiğim ama daha sonra da satılmasa da olur diye vazgeçtiğim araç.
en iyisi size o linki gönderiyim:smiley:
arayın görüşelim hala satabilirim
0 532 263 87 97

Satılık 2004 model off-road için uygun modifiyeli Suzuki Jimny

sanırım linki yanlış verdim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45751.0

yeşil kardeşim zevkler ve renkler tartışılmaz yanlız site kuralları ve bizim senin yazılarını daha iyi okuya bılmemiz için şu yazı rengini bir değiştirsen iyi olucak. 8) kor olduk burda ayrıyetten istediğin aracı tam belırtıp karar kılsan bu daha iyi olucak . amç para bende istediğimi alırım diye duşunmezsen bu tam iyi olucak .kızma ama ihşallah bir araç alırsın. :-\ :-\ :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR