Vitara ve Mitsubishi L200 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ateş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,788
A

ateş

Ziyaretçi
arkadaşlar birsüredir forumda takip ediyorumda arazi için sanırım en uygun araç suzuki vitara. bende 1999 çift kabin mitsubishi L200 VAR. 4X4 aracımdan memnunum çok temiz ama ben gönlümü vitaraya kaptırdım. satıp vitara alacagım. yada bulabilirsem uygun şartlarda takasa gireceğim. bu konuda sizlerinde yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

Etiketler
Ynt: Vitara ve Mitsubishi L200 4x4

İkisi de kendini ıspatlamış araçlar ama biri otomobil, biri kamyonet rahatlığına denk tasarlanmış. Tabi her iki durumun da artısı eksisi mutlaka var, sizin tercihinizde bu yönde olmuştur sanırım?

vitaranın kullanımı konusunda tecrübem yok sedat bey.sadece gezenbilirden okuduğum yorumlara dayanarak vitara diyorum.kamyonetimde rahat ama şehir içi kullanımı biraz zor.bu nedenle sanırım vitarada karar kılacağım.ilginize teşekkürler

Gezenbilir Suzuki bölümünde Vitaranın neredeyse DNA'sına hatta genlerine kadar bilgi veriyoruz :smiley:, bu durumda Vitara sevenlerin ve alanların sayısı giderek artıyor, Ayda en az 30-40 kişi ile Vitara hk, hemen her tür konu için arıyorlar,özel msg atıyorlar burada bir devinim bir hareket oluşturduk gibime geliyor.
Suzuki bölümü 122 Konu Başlığı ve 2027 Mesaj ile en aktif 3.Marka ve hızla büyüyor, Suzukiyi merak edenlere ve Googleda arama yapanlara Site olarak önemli bilgiler veriyoruz diye düşünüyorum.

abi eğer şehir içinde isen l200 le fazla dolasamıyorsun ama eğerki şehir içinde isen vitara gibi araçlar daha ii olıur! : )

Offroadpassion' Alıntı:
Gezenbilir Suzuki bölümünde Vitaranın neredeyse DNA'sına hatta genlerine kadar bilgi veriyoruz :smiley:, bu durumda Vitara sevenlerin ve alanların sayısı giderek artıyor, Ayda en az 30-40 kişi ile Vitara hk, hemen her tür konu için arıyorlar,özel msg atıyorlar burada bir devinim bir hareket oluşturduk gibime geliyor.
Suzuki bölümü 122 Konu Başlığı ve 2027 Mesaj ile en aktif 3.Marka ve hızla büyüyor, Suzukiyi merak edenlere ve Googleda arama yapanlara Site olarak önemli bilgiler veriyoruz diye düşünüyorum.
Evet Hakan Hocam başta siz olmak üzere değerli arkadaşlar çok değerli bilgiler veriyorsunuz biz de çok istifade ediyoruz. Çok teşekkürler! Saygılarımla.

L200 aracımı sattım.şimdi uygun fiyat ve donanıma sahip vitara almayı planlıyorum.

kardeş alana hayırlı olsun.10 peşin 10 2 ay vadeli çek toplam 20 ye verdim

yeni modelmi eski modelmi ? yeni ise heralde ucuza sattın ama yeni olduğunu sanmıyorum : )

1999 model çift kabin 4x4 çok temiz bi araçtı.

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Galeri/Detay/423261?webname=suzuki4x4

şuraya bir bakın
Arman Bey'e gezenbilirden olduğunuzu söyleyin hele hele Hakan Irıklı'nın adını verirseniz dükkan sizin olur :smiley:

kendi servisine ekspertiz yaptırıp aldığınızda yanılmazsınız.

Hayırlı olsun şimdiden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR