vitara jlx yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serbation Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,933

serbation

Yeni Üye
Yer
izmir bergama
merhaba arkadaşlar
99 model vitara jlx 4 kapı almayı düşünüyorum
arabayla test sürüşü yaptım
1.arazi vitesi 4L konumunda iken asvaltta önlastikler cok ötuyor bu normalmıdır
2. sadece vitaranın cıkabılecegı dık bır tepeye tırmandım tırmanırken rampanın ortasında durdum tekrrar kalkıs yapmak
ıstedııgımde gaz vermeme rağmen araba hareket etmedı (otomatık vıtes) duz yolda kalkıslarda bır sıkıntı yasamadım
bunlar normalmı
daha once hıc arazı vıtesı kullanmadım bılgı verırsenız sevınırım
sımdıden tesekkurker

Etiketler
Ynt: vitara jlx yardım

basttan hengı sehırde ıkamet edıyorsunuz otme derken on lastıklerde 4 cekere aldıgınızda metal vurma sesı yada cat cat tarzı sesler duyuyorsanız on poryalar bozulmak uzeredır onu gosterır otomatıkde olsa rampada durdugunuzda gaz verdıgınız zaman ordan rahatlıkla kalkması hatta fazla gaz da patıbıle cekmesı lazım ben 1 yıl 1.6 jlx otomatık kullandım rampada durdugumda ole bır sorun yasamadım eger bulundugunuz ılı solersenız sızı ısın ehlı bır ustaya yonlendırelım ;) ;) ;) ;) ;)

izmirde ikamet ediyorum
ses dedıgım mekanık bır ses degıl
lastıkler patinaj cekıyor sureklı sankı
ama bu dogal olarak sadece asvalta farkedılıyor toprak zemıne ınınce fark edemıyorsunuz

serbation' Alıntı:
1.arazi vitesi 4L konumunda iken asvaltta önlastikler cok ötuyor bu normalmıdır
Ses arkadaşların söylediği gibi ön porya kilitleri (jantın ortasındaki siyah renkli üzerinde auto free wheeel hub yazan parça) veya arazi şanzımanından geliyor olabilir.
serbation' Alıntı:
2. sadece vitaranın cıkabılecegı dık bır tepeye tırmandım tırmanırken rampanın ortasında durdum tekrrar kalkıs yapmak
ıstedııgımde gaz vermeme rağmen araba hareket etmedı (otomatık vıtes)
Bu sırada Otomatik vites L konumunda olmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR