Vitara Fiyat Aralığı Hakkında Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scuba1453 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,559

scuba1453

Ana Kamp
Mesajlar
20
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Tekrar merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 haftadır orda burda Vitara arıyorum (90-94 arası param ona yetiyo diye). İnternetteki sitelerde özellikle sahibinden de bir sürü var ama bu fiyatlar neye göre belirleniyor anlamadım.
Lütfen yardım edin, standart bir 3 kapı 90-94 Vitara kaça alınır?

Şimdiden teşekkürler...
 

Etiketler
Ynt: Vitara Fiyat Aralığı Hakkında Yardım

Bahsettiğiniz modeller karbüratörlüdür. 3 Kapı için 96 üzeri enjeksiyonlu modelleri tercih etmenizi öneririm.
Düşük model 3 kapılarda "sidekick veya tracker " diye geçen Alman, Amerikan, Kanada üretimi olup Türkiyeye Suzuki tarafından ithal edilmeyip bireysel getirilmiş araçlar olabiliyor. Bu tip araçlarda cruise control gibi ekstra donanımlar bulunabiliyor ve satıcılar tarafından "az bulunan, orjinal Alman vs.." gibi ifadeler kullanılsa da parça sıkıntısı yaşanabilir.
Bu nedenlerle mümkünse 5 kapı, enjeksiyonlu 1.6 JLX tercih etmenizi öneririm.
 


Ynt: Vitara Fiyat Aralığı Hakkında Yardım

teşşekür ederim şimdilik aklım karıştı ve bankada beni bekletiyo olmazsa zaten yapcak bi şi kalmıyoo ,tekrar görüşmek üzere
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Mesajlar
1,528,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst