Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emircifci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,632

emircifci

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir tane 1995 model Vitara 2.0 V6 aldım, sizin Lpg tavsiyelerinizi bekliyorum, hem uygun fiyat, hemde işçilik olarak İstanbul civarında önerebileceğiniz bir servis veya marka varsa paylaşırsanız sevinirim. Marka takıntım yok önemli olan problem çıkartmayan bir sistem olsun yeter. :smiley:

Etiketler
Ynt: Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi

ben ucuz bir sistemi cöpe attım ;)

v6 otomatik kalibrasyon tutmuyor ucuz lar ile ..yaparım otomatik kalibrasyon tutururum deyip kagıda imza atan olmazsa para almam sökerim diyen firmyla anlaşın derim.. ;)

takacak ustayada benim aracın enjektör acılımı 2,2-,2,4 mili saniye olurmu istersen bi genel merkeze sor diye başlamadan uyarın . ;D

avrupa üretimi başka marka aracların enjektör acılımı 10-15-20 mili saniye gibi uzun sürelerdir onlarda bu problem yok ???

bu japonlara özel bir durum takıpta ayarlayaman senin arac ecu n bozuk git başımdan yaptır gel muhabbeti yapıyorlar !!!!!!!

beyin tamiri yapn adamlar japon araclardan bıkmış ''hiç bir arızası olmayan aracları beyin tamircilerine yolluyorlar ..onlarda.. git lpg cine benden selam söyle diyorlar .. ;D

ben sırf yurdum insanı kazansın diye atiker e güvendim vallahi burnumdan geldi
bujiler filtreler en son eksantrik dişlilerini ve zincirini değiştirdim ki onu bunlar yakıt zamanlaması yapar diye servis değiştirdi
lpg nin enjektörlerini en son en iyisi diye değiştirler yok olmadı
yani dünyanın masrafını ettim yok kaliprasyon tutmuyor
ustalar hep o basınç grafiğini açıp elle uğraşıyor
bence bir kereliğine kıy parana iyi bir şey taktır

Ben de aracımı yeni aldım sayılır 98 model benimkisi lovato marka lpg takılıydı üzerinde şu ana kadar sorunsuz bindim ama bundan sonra sorun çıkarırmı bilemem.aldığın kişide hiçbir sorunla karşılaşmadığını söyledi bana ve ben de samimiyetine güvendim.çok ayrıntılı bilgim yok ancak kendi kullandığımı yazdım sadece.

kaliprasyon tutmuyor ?..

bu sorunun esası ....!!kullandıkları programın(yazılımın)yetersizligi..atla deve degil bize göre ama işin aslı bunu cözememeleride kendi ayıpları.. ;D

tv reklamlarına para harcayan zihniyet..arge (iş geliştirme) ye gelince idare edelim !! oluyor.

yazılım ve yetersiz gelen vs eksiklerine 1 sene reklama verdigini harcasa dünyada1 numara olur dünyaya mal satar,bizde kullanır + gurur da duyarız..

özellikle otomativ sektöründe Made in Türkiye ..yazan ..ismi ..yerli,işcisi yerli ,patronu yerli ,gurur duyacagımız markalarımız yok...! :(

benim cöp olan sistem polonya malı idi .. ;) bu konuda İtalyanlara mahkum olmaya devam derim . ??? italyan sistemi bir bayisinde taktır olmadı sorun var merkezini ara sana özel bir eleman yollayıp derdini cözdürüyorlar ve 0 problem devam ediyor malı satıp parayı alıncaya kadar degil !! her zaman sattıgı malın arkasında durmayı biliyorlar .. ;)
nedense bu özellik yurdum insanın da yok .. ;D

Ben rav4'e Teleflex taktırdım sorunsuz çalışıyor. Vitaranın sistemine uyar mı bilmem ama servisine sorarsanız muhtemelen bir yanıt alırsınız. BRC'den 500 lira daha pahalı ama biraz daha teferruatlı bi montajı var emme manifoldu vs sökülüyor motora çapak kaçmasın diye. Atikeri ise hiç düşünmedim bile ama mutlaka onun da sorunsuz çalıştığı araçlar vardır.

Arkadaşlar bugün Bostancı da Suziki servisin yönlendirmesiyle Üçel Otogazın sahibinin tavsiyesiyle 1.500 tl ye atiker fast sistemi taktırdım. Şu an bir şey yok gazla benzin arasındaki farkı anlayamadım bakalım zaman ne gösterecek.

Özellikle arabayı bilgisayara bağlayıp 2.2 milisaniye olarak ayarladığını farkettim. Daha öncede vitara v6 monte etmişler.

özellikle trafik ışıklarında kalkışta sorun yok ise deparı güzel ise benzinle aynı diyebiliyorsanız hayırlı olsun derim. :smiley:

başkada bir şey kurcalamayın problem yok demektir .

motor arıza lambası sarı ışık yakarsa yada rolantide sallama titremede var ise ayar icin tekrar gitmeniz gerekir.

1ay kadar kullanın regülatör içindeki kaucuk diyafram özellik degiştirip basıncı bir miktar düşürebiliyor .kontrol maksatlı bir ugramayı ihmal etmeyin. :smiley:

evet zaten bayramdan sonra tekrar bi uğrayın dedi. dediğiniz gibi kalkışlarda rolantide herhangi bir sorun yok, benzinle farkı göremedim, zaten montajda başındaydım temiz işçilik yaptılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri